PSS

20 Ιανουαρίου, 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 🔉 για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπου εργαζομένων στο ΔΣ του νοσοκομείου ΧΑΛΚΙΔΟΣ.

 



🔈 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 🔉
για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπου εργαζομένων στο ΔΣ του νοσοκομείου.
Συνάδελφοι
✅ Αυτά που σας γνωστοποιώ και θέλουν διερεύνηση, δεν έχουν να κάνουν με τους υποψηφίους για τις εκλογές του ΔΣ.
Τόσο εγώ όσο και ο συνυποψήφιός μου κος Δράτσας θέσαμε υποψηφιότητα ζητώντας από τους συναδέλφους την ψήφο τους! Δεν έχουμε τη δυνατότητα παρέμβασης και τέτοιου είδους κινητοποίησης στην εκλογική διαδικασία, όπου υπεύθυνη είναι η Διοίκηση του νοσοκομείου μας!
➡️ Αναλυτικά:
✅ Μου καταγγέλθηκε από συναδέλφους στο νοσοκομείο Κύμης ότι συγκεντρώθηκαν οι φάκελοι με τα ψηφοδέλτια και στάλθηκαν μαζικά, αλλά φυσικά, σε μεμονωμένους φακέλους. Δεν τηρήθηκε, δηλαδή, η ορθή διαδικασία ψηφοφορίας, που λέει ότι ο εργαζόμενος ψηφίζει και αποστέλλει μόνος του στην πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής το φάκελο. Αυτό αναφέρεται άλλωστε και στο έγγραφο, που στάλθηκε, στα νοσοκομεία Κύμης και Καρύστου.
Αν όντως συνέβη αυτό πώς διασφαλίζεται η διαδικασία;❓
➡️ Καλώ τη Διοίκηση, τους Υποδιοικητές των Νοσοκομείων Κύμης, Καρύστου και τα ΔΣ των Συλλόγων Εργαζομένων των νοσοκομείων Κύμης και Καρύστου να πάρουν θέση. Οφείλει να πάρει επίσημη θέση και το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Χαλκιδας.
🔻Αν πράγματι συνέβη κάτι τέτοιο αποτελεί "ωμή " παρέμβαση της Διοίκησης στις αποφάσεις των εργαζομένων!!! Και φυσικά η πράξη αυτή οφείλει να είναι καταδικαστέα από όλους! 🔺
Η υποψήφια στις εκλογές του ΔΣ:
Ιωάννου Ιωάννα