PSS

14 Ιανουαρίου, 2023

ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ !!!! Κ.Υ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ

 




Μέλος με κορυφαία συνεισφορά
 22 ώρ. 
Φίλες και φίλοι του ΑΙΔΗΨΙΩΝ ΔΗΜΟΣ
Στη σημερινή εκπομπή του Ράδιο Ιστιαία η δντρια του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας κ. Τατιάνα Μορόζοβα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει εξοπλισμός (κρεβάτια, στρώματα, καρέκλες κλπ) στο παλιό νοσοκομείο Χαλκίδας, που είναι χρήσιμος στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, αλλά η ίδια δεν έχει τρόπο να τον μεταφέρει .
Επικοινώνησε η ίδια, όπως είπε, με τον δήμαρχο κ. Κοντζια ο οποίος της ανέφερε ότι ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ το "υπέρογκο" κόστος της μεταφοράς των 300 ευρώ!!!
Φίλες και φίλοι
Χωρίς άλλα σχόλια ο ΑΙΔΗΨΙΩΝ ΔΗΜΟΣ σας καλεί να συνεισφέρετε ό,τι ποσό μπορεί ο καθένας, ώστε ΣΥΝΤΟΜΑ να μαζέψουμε το ποσό που απαιτείται και να αναλάβουμε εμείς τη μεταφορά.
Αν περισσέψουν χρήματα θα τα διαθέσουμε πάλι στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας για αγορά αναλώσιμων ειδών που χρειάζονται.
Παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα στο τηλέφωνο 6977526134 με τον κ. Γιάννη Αγάλο και δώστε την προσφορά σας, όπως κάναμε και με την αγορά του απινιδωτη που που βρίσκεται έξω από το Λιμεναρχείο Αιδηψού καθώς και με τη συσκευή οξυγόνου στο ιατρείο Λ. Αιδηψού.
Ο κ. Αγαλος θα ενημερώνει καθημερινά για τις προσφορές σας (επώνυμα ή ανώνυμα).
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Ευριπιδης Κορωνης
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΡΩΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: Η δντρια του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας κ. Τατιάνα Μορόζοβα πηρε αρνητική απάντηση από την ΥΠΕ και τον κο. ΣΕΡΕΤΗ και ζήτησε βοήθεια από τον ΔΗΜΑΡΧΟ ; Η ΟΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;; ΕΑΝ Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΠΡΑΞΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.... ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Και μια παρατήρηση.... Αποκλείεται η Λαρισα να είπε ΟΧΙ οπως και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ εάν τα υλικά ειναι διαθέσημα και σε καλη κατασταση. ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;; έκανε τέτοιες ερωτήσεις ή άφησε το θέμα να πλανάται;;;; Εμεις γνωρίζουμε ότι με κάλεσμα της ΛΑΡΙΣΑΣ τον περασμένο χρόνο όλα τα κέντρα υγείας της ΕΥΒΟΙΑΣ πέρασαν μαζί από το παλαιό νοσοκομειο κατέγραψαν τι χρειαζόντουσταν και με την άδεια της (ΛΑΡΙΣΑΣ) προμηθεύτηκαν υλικό. Οι υπεύθυνοι του Κ.Υ.ΙΣΤΙΑΙΑΣ πήγαν ή ΟΧΙ τότε να πράξουν τα δέοντα ;;; Κανόνισαν την διαλογή και την μεταφορα όπως έκαναν άλλα κέντρα υγείας όπως π.χ. ΨΑΧΝΑ και ΚΥΜΗ ;;;

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Ευριπιδης Κορωνης
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ(ΥΠΕ) ΕΚΑΝΑΝ ΓΡΑΠΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ), βρήκαν και τρόπο μεταφοράς του υλικού π.χ. ΨΑΧΝΑ, ΚΥΜΗ . Οι υπεύθυνοι του Κ.Υ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ τι έκαναν;; Ηρθαν σε επαφή με ΛΑΡΙΣΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - ΔΗΜΟ; Εξάντλησαν όλες αυτές τις πηγές ;; Ο δε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;;!! άφησε το θέμα να πλανάται;;Τι ερωτήσεις έκανε επί του θέματος;; Δεν μας το λέτε αυτό!!! ΓΙΑΤΊ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ;; ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Κα δντρια του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας κ. Τατιάνα Μορόζοβα ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ EVRIPOS TV ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.... ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ;;; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΣ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ;;!!!;;; ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Ευριπίδης Κορώνης - Ρεπόρτερ - Δημοσιογραφος - Ιδιοκτήτης EVRIPOS TV, EIRINI RADIO, evriposnews.eu .