PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

22 Νοεμβρίου, 2019

Για τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου


Λαϊκή Συσπείρωση Κύμης Αλιβερίου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζει την προσπάθεια τραμπουκισμού δημοτικών συμβούλων κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου όπου στην προχθεσινή συνεδρίαση του διαδραματίστηκαν σκηνές «απείρου κάλους». Με ευθύνη κυρίως του κ. Δημάρχου επικράτησε κλήμα τραμπουκισμού και απαράδεκτες εκφράσεις απέναντι σε Δημοτικούς Συμβούλους.
Δηλώνουμε πως δε θα κάνουμε το διαιτητή ανάμεσα στις ανούσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ τη Δημάρχου κ. Μπουραντά και του πρώην Δημάρχου κ. Θωμά. Άλλωστε και οι δυο, πέρα από τη σκόνη που σηκώνουν με τις κόντρες τους εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, επί της ουσίας συμφωνούν στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται μέσα από το Δήμο και ζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα και στο Δήμο μας. Αυτά αφορούν το λαό τις περιοχής μας και αυτά αναδεικνύουμε με τις παρεμβάσεις και τοποθετήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές που αναπαράγουν την ανούσια "κοκορομαχία" και αποπροσανατολίζουν από τα μεγάλα προβλήματα που βιώνουν, να οργανώσουν τη διεκδίκηση και την πάλη τους ώστε τα προβλήματα αυτά να βρουν λύση.