PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

02 Νοεμβρίου, 2019

Συνελήφθη αλλοδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα == Συνελήφθη αλλοδαπός σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα...

Συνελήφθη αλλοδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη


Συνελήφθη, χθες (31-10-2019) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους (10,40) γραμμαρίων.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Συνελήφθη αλλοδαπός σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Κατασχέθηκαν (1.140) λαθραία πακέτα τσιγάρων και (4.500) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού



Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (31-10-2019) το πρωί σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, 21χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερούταν των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, από το εσωτερικό παρακείμενου στην ανωτέρω περιοχή εγκαταλειμμένου ποιμνιοστασίου, που τους υπέδειξε ο συλληφθείς, κατάσχεσαν συνολικά:

· (1.140) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, καθώς και
· (90) συσκευασίες, που περιείχαν (4.500) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Τα ανωτέρω λαθραία καπνικά προϊόντα θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.