PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

02 Νοεμβρίου, 2019

Πρόεδρος του ΤΕΕ/Π.Τ. Εύβοιας Κων/νος Λάππας..................

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ Χαλκίδα                       30/10/2019
Xαϊνά & Αποστολίδου 29, 34132 Χαλκίδα
τηλ. 2221061285,86
 fax: 2221061287 
E-mail:tee_hal@tee.gr, http://www.tee-evias.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάδελφοι μηχανικοί,
Με την επιστολή μου αυτή σας καλώ να συμμετάσχετε στις επερχόμενες εκλογές την Κυριακή 3-11-2019, για την Αντιπροσωπεία και το Πειθαρχικό του ΤΕΕ/Περιφερειακό Τμήμα Εύβοιας, όπως επίσης και για τα άλλα Κεντρικά όργανα του ΤΕΕ.
Σε μία περίοδο δύσκολη για τη χώρα αλλά και για το επάγγελμά μας, η συμμετοχή στην δημοκρατική διαδικασία ανάδειξης των οργάνων στην Αντιπροσωπεία του τμήματός μας, δυναμώνει τη φωνή των μηχανικών και ενισχύει την αξιοπιστία των καθημερινών μας διεκδικήσεων.
Η μαζικότητα στην εκλογική διαδικασία ισχυροποιεί το ρόλο του ΤΕΕ και το καθιστά πέρα από τον ιδρυτικό του στόχο και στη πράξη σύμβουλο της εκτελεστικής εξουσίας.
Απαιτείται από όλους τους μηχανικούς δημιουργική εγρήγορση και επαγρύπνηση παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε . Άλλωστε το επάγγελμα μας αποτελεί έναν από τους κρίσιμους πυλώνες για την πολυπόθητη ανάπτυξη που έχει ανάγκη η Εύβοια αλλά και η πατρίδα μας γενικότερα.
Για αυτούς τους λόγους σας ζητώ να δώσουμε όλοι μαζί το παρόν στις εκλογές. Οι μηχανικοί της Εύβοιας και ιδιαίτερα οι νέοι συνάδελφοι, με τη συμμετοχή τους θα δυναμώσουμε τη φωνή του κλάδου μας, ατενίζοντας το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/Π.Τ. Εύβοιας
Κων/νος Λάππας