PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

13 Ιουλίου, 2018

ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΥ ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ...... ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ--- ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ !!!!! --- ΦΩΤΟΣ ---

ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΥ ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ...
... ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...
 ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ !!!!!


Επίσημη τελετή λειτουργίας της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) στη Δροσιά Αντιπροσωπεία του Δήμου Χαλκιδέων, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη, παρέστη το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιουλίου στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς, για την επίσημη έναρξη λειτουργίας της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ). Στη διάρκεια της τελετής, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της Τοπικής Μονάδας Υγείας σε θέματα πρωτοβάθμιας φροντίδας, ευχόμενος σύντομα να δημιουργηθούν και άλλες. Παράλληλα είπε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων ανταποκρίθηκε και συμπαραστάθηκε, προκειμένου να ετοιμαστεί η Μονάδα και να μπορεί να λειτουργήσει. Πριν τον Δήμαρχο, μίλησαν ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Σταμάτης Βαρδαρός. 
  Η EVRIPOS TV 
ΠΑΝΤΑ 
ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΡΙΩΤΗΣ 
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Εύβοιας
 Χαλκίδα, 16 Ιουλίου 2018 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: 
«Ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας » 
Την Πέμπτη 12 Ιουλίου ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός πραγματοποίησε τα πρώτα εγκαίνια Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) για το νομό μας στη Δροσιά. Η υλοποίηση του οράματος για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας συνεχίζεται με την ίδρυση των Τοπικών Μονάδων Υγείας, οι οποίες είναι στελεχωμένες με ιατρικό και λοιπό υγειονομικό προσωπικό και πλήρως εξοπλισμένες. Η ίδρυση και λειτουργία αυτών των μονάδων έρχεται για να καλύψει μια από τις κρισιμότερες ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αυτή της ύπαρξης ενός οργανωμένου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα. Η κάλυψη αυτού του κενού τέθηκε εξαρχής ως μία από τις βασικές προτεραιότητες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας. Η λειτουργία των ΤΟ.Μ.Υ. σηματοδοτεί την παροχή προληπτικής, δωρεάν, καθολικής, κατάλληλης και αποτελεσματικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον πληθυσμό. Δεν σταματάμε όμως εδώ ήδη είναι έτοιμο το TOMY στο Βασιλικό ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται και παραδίδονται στους συμπολίτες μας ακόμα 2 μονάδες ΤΟΜΥ στο Δήμο Χαλκίδας (Αρτάκη & Αυλίδα).


ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ 
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στην αίθουσα ΔΟΑΠΠΕΧ, η δημόσια συζήτηση, με πρωτοβουλία των Βουλευτών Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, για το παρόν και το μέλλον του ΤΕΙ Χαλκίδας. Στη συζήτηση παρουσιάστηκαν οι προτάσεις τόσο του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ) με την ίδρυση στην περιοχή Ευβοίας-Βοιωτίας του «Συγκροτήματος Ευρίπου», όσο και η πρόταση της ΠΕΔ που εκπονήθηκε από την ομάδα Πανούση για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας. Υπήρξε ουσιαστικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και των Βουλευτών και προκρίθηκε η πρόταση του ΕΚΠΑ ως πληρέστερη, με ταυτόχρονο το αίτημα των φορέων ειδικά του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων για ενδυνάμωση της πρότασης. 
Συγκεκριμένα, η πρόταση του ΕΚΠΑ περιλαμβάνει τα εξής τμήματα: 
• Διαχείριση Λιμένων και Ναυτιλιακών σπουδών 
• Τμήμα Αεροδιαστημικής και Τεχνολογίας
 • Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου 
• Σχολή Αγροτικής Ανάπτυξης, Διατροφής και Αειφορίας 
• Διετή προγράμματα ΤΕΕ
 • Τεχνόπολη Ευρίπου. Σύμπλεγμα Τεχνολογίας-Τέχνης-Πολιτισμού Μονάδα Τεχνολογιών Ψηφιακής Βιομηχανίας και Επιστήμης Δεδομένων. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία αυτή γίνεται για πρώτη φορά και μάλιστα με αφορμή τη διαβούλευση που έχει αρχίσει ήδη το Υπουργείο Παιδείας πολύ πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου, με σκοπό να ανοίξει ευρύτατος διάλογος με την κοινωνία για το σοβαρό θέμα της αναδιοργάνωσης της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Θεωρούμε ότι η τελική πρόταση που θα διαμορφωθεί θα στοχεύει στην αναβάθμιση της Ανώτατης Εκπαίδευσης και συγχρόνως θα γίνει πόλος ανάπτυξης για την περιοχή μας.
 ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

  Η EVRIPOS TV 
ΠΑΝΤΑ 
ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.






  Η EVRIPOS TV 
ΠΑΝΤΑ 
ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.





ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΦΩΤΟΣ

ΣΥΝΤΟΜΑ

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ EVRIPOS TV

ΟΛΟ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Αυτό το άλμπουμ εχει    300 FOTOS
 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..........

EVRIPOS TV 
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
///////////////
ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 
ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.
-------------------------------------------------------------
ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ




























































































































































































































































EVRIPOS TV 
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
///////////////
ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 
ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.
-------------------------------------------------------------
ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ