PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

22 Ιουλίου, 2018

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Στερεά Ελλάδα (19 - 21 Ιουλίου 2018)



Ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Στερεά Ελλάδα (19 - 21 Ιουλίου 2018) 
Ολοκληρώθηκε χθες (Σάββατο 21 Ιουλίου 2018) η τριήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Στερεά Ελλάδα, όπου είχε σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς. 
Σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης, τον κ. Γενικό συνόδευσαν οι Προϊσταμένοι των Κλάδων Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού και Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγοι Ανδρέας Δασκαλάκης και Παναγιώτης Ντζιοβάρας, αντίστοιχα, καθώς και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης. 
Η τριήμερη επίσκεψη ξεκίνησε την Πέμπτη 19 Ιουλίου από το νομό Φθιώτιδος, όπου ο κ. Γενικός αρχικά συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λαμιέων Νικόλαο Σταυρογιάννη. 
Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας, Σεβασμιώτατο κ.κ. Νικόλαο και την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας. 
Το ίδιο απόγευμα ο κ. Γενικός συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνο Μπακογιάννη και αργότερα μετέβη στον νομό Ευρυτανίας, όπου επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Καρπενησίου και συναντήθηκε με το Μητροπολίτη Καρπενησίου, κ.κ. Γεώργιο. 
Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νικόλαο Σουλιώτη και την έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας. Σελίδα 2 από 2 Την επομένη, Παρασκευή 20 Ιουλίου, μετέβη στον νομό Φωκίδος, όπου συναντήθηκε αρχικά με το Δήμαρχο Δελφών Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο και ακολούθως επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας στην Άμφισσα. 
Μεσημβρινές ώρες επισκέφτηκε το Σταθμό Τουριστικής Αστυνομίας Δελφών και συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Δελφών – Ιτέας, Λουκά Αναγνωστόπουλο. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον νομό Βοιωτίας, όπου συναντήθηκε αρχικά με τη Δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου και τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ του νομού Βοιωτίας Νικόλαο Θηβαίο και ακολούθησε συνάντηση του με την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και επίσκεψη στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας. 
Ολοκληρώνοντας την τριήμερη επίσκεψη του στη Στερεά Ελλάδα, το Σάββατο 21 Ιουλίου μετέβη στον νομό Ευβοίας, όπου επισκέφτηκε αρχικά την έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας και ακολούθησαν συναντήσεις με το Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Φάνη Σπανό. Επίσης, στο πλαίσιο των επισκέψεων, συναντήθηκε με Προέδρους και μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας, των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Βοιωτίας και τις Τοπικές Διοικήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ). Κατά τη διάρκεια όλων των παραπάνω επαφών και συναντήσεων ο κ. Γενικός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για διάφορα θέματα αστυνομικού και ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και να ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις για τη βέλτιστη διευθέτηση τους. 
Παράλληλα κατά τις επισκέψεις του στις τοπικές αστυνομικές Υπηρεσίες είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για διάφορα θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος και να απευθυνθεί στους αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί, αναλύοντας το πλαίσιο της αντεγκληματικής πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη