PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

10 Ιουλίου, 2018

Ενίσχυση του ρόλου της ανταποδοτικής ανακύκλωσης στα μέσα μεταφοράς ---- ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ -- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ...

Ενίσχυση του ρόλου της ανταποδοτικής ανακύκλωσης στα μέσα μεταφοράς

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΡΙΩΤΗΣ
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Εύβοιας
Χαλκίδα, 10 Ιουλίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Ενίσχυση του ρόλου της ανταποδοτικής ανακύκλωσης στα μέσα μεταφοράς»
O Βουλευτής Εύβοιας Γ. Ακριώτης παρευρέθηκε στην επίσημη έναρξη του “Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στις Σταθερές Συγκοινωνίες” που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στο Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων, στο σταθμό Μετρό Σύνταγμα.
Με κεντρικό σύνθημα “Η ανακύκλωση βρήκε το… μέσο μεταφοράς της” το ως άνω πρόγραμμα, προϊόν συνεργασίας του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτική Ανακύκλωση με τη ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε., έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο διαχρονικά επίκαιρο και παράλληλα ζωτικής και καθοριστικής σημασίας τομέα πολιτικής, αυτόν της προστασίας του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο της προσπάθειας επίτευξης της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής ένας ειδικά διαμορφωμένος συρμός του μετρό θα μεταφέρει το μήνυμα της ανακύκλωσης.
Στα “Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης” που θα τοποθετηθούν αρχικά στους σταθμούς Μετρό “Δάφνη” και “Δουκίσσης Πλακεντίας”, καθώς και στη στάση του τραμ “Αγία Φωτεινή” οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα ανακύκλωσης με ανταποδοτικό τέλος ένα ευρώ ανά 33 συσκευασίες ή τρία λεπτά ανά 1 συσκευασία και παράλληλα θα συμμετέχουν σε μηναίο διαγωνισμό για 10 δωρεάν προσωποποιημένες μηνιαίες κάρτες, και 100 δωρεάν εισιτήρια διάρκειας 90΄ λεπτών.
Η εν λόγω πρωτοβουλία είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό και τη στρατηγική επιλογή για προώθηση της κυκλικής οικονομίας, που αποτελεί βασική προτεραιότητα της πολιτικής μας.

---------------------------------------------------------------------------

ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ/ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΕ ΦΙΑΛΗ ΓΥΑΛΙΝΗ /ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΧΡΕΩΣΗ .
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ 'Η ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΩΝ
ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΝΑΔΑ.

ΕΞΥΠΝΟ ΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟ ;;;;;; !!!!!!

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ , ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ  !!!! 
WHY NOT ...

NA AGORAZOYME ELLHNIKA
ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

------------------------------------------------------------------------