PSS

30 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.... ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.........

 

Σπάρτακος Μούκας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Άννα Παππά - ΝΕΑ ΠΟΛΗ

Ο Σπάρτακος Μούκας είναι μόνιμος κάτοικος Χαλκίδας από το έτος 1990. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Θεοδοσίου και έχουν μια κόρη 18 μηνών.

Έχει σπουδάσει κλασσική μουσική από μικρή ηλικία. Είναι Διπλωματούχος Αριστούχος στα πνευστά όργανα και ειδικότερα στο όργανο Τρομπόνι. Έχει σπουδάσει και κατέχει και πτυχία θεωρητικών όπως: πτυχία αρμονίας, ενοργανώσεως πνευστών οργάνων και διευθύνσεως μπάντας και πτυχίο αντιστίξεως.
Από το έτος 1990 είναι μέλος της Φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Χαλκιδέων. Γίνεται μόνιμος μουσικός με σύμβαση ΙΔΑΧ στη φιλαρμονική ορχήστρα το 2006 και εν συνεχεία στα Μουσικά Σύνολα το 2009. Από τότε μέχρι σήμερα είναι παρών σε όλες τις μεγάλες συναυλίες και διοργανώσεις που έχει πραγματοποιήσει η φιλαρμονική ορχήστρα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Από το έτος 2002 μέχρι σήμερα είναι καθηγητής μουσικής στη φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων στα πνευστά όργανα.

Η αγάπη του για την μουσική δεν σταματάει μόνο στην κλασσική μουσική αλλά και στα έγχορδα. Πολλά χρόνια δραστηριοποιείται και κάνει εμφανίσεις και στο χώρο της εστίασης όπου τα βράδια παίζει κιθάρα και τραγουδάει σε διάφορα μαγαζιά εντός και εκτός της Χαλκίδας.

Κατεβαίνει πρώτη φορά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων με όνειρο να γεμίσει μουσικές και όμορφες νότες το δήμο Χαλκιδέων και να δώσει την μεγαλύτερη μάχη, ώστε οι συνδημότες του να έχουν ένα καλύτερο αύριο!
Για μια Νέα Πόλη, για ένα καλύτερο Δήμο Χαλκιδέων, για ένα καλύτερο αύριο ‘’Νέα Πόλη - Άννα Παππά’’!
#neapoli_halkida #neapoli #metinann