PSS

15 Σεπτεμβρίου, 2023

Ολοκληρώνονται σιγα σιγα οι προετοιμασίες για το Φεστιβαλ της ΚΝΕ στο Πάρκο του Λαού που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο

 


Ολοκληρώνονται σιγα σιγα οι προετοιμασίες για το Φεστιβαλ της ΚΝΕ στο Πάρκο του Λαού που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο.
Σήμερα στις 21:00 είναι το αγωνιστικό ραντεβού για τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Το φετινό Φεστιβάλ αποτελεί συγκέντρωση έκφρασης της οργής για τα δεινά των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, διεκδίκησης για λογαριασμό τους, έκφραση αλληλεγγύης με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.
Δίνουμε όλες και όλοι αγωνιστικό ραντεβού στο Πάρκο του Λαού για να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε σκεψεις, προβληματισμούς για το παρόν και το μέλλον, για το "πως θα κάνουμε τα σκοτάδια λάμψη" και φυσικά να γλεντήσουμε με πολλή και εκλεκτή μουσική!!
Στο Φεστιβάλ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία.
Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ξεκινούν την Παρασκευή στις 20:00 και το Σάββατο στις 19:30.
Απο το πρόγραμμα ξεχωρίζουν :
-- Παρουσίαση κειμένων και ποιημάτων του Μπρεχτ "Τον κόσμο άλλαξε...το έχει ανάγκη" απο την θεατρική ομάδα του ΚΚΕ.
Η μεγάλη συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου αλλά και hip hop συναυλία με τον Tiny Jackal το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη.
-- Η συζήτηση με τίτλο "Παλεύουμε ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά" το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη.
-- Συναυλίες με συγκροτήματα και καλλιτέχνες της Χαλκίδας.
Και τις δύο μέρες στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί παιδότοπος με πλούσιο πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους. Επισης θα υπάρχουν στέκια για τους νέους εργαζόμενους, βιβλιοπωλείο της “Σύγχρονης Εποχής”, έκθεση με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.