PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

23 Μαΐου, 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 --- ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ -- ΧΑΛΚΙΔΑ






  • Σας περιμένω όλους στην Κεντρική Προεκλογική μου ομιλία την Παρασκευή 24/05 ώρα 21:00 μ.μ. στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα.

    Η τουριστική ανάπτυξη, η ενίσχυση της καινοτομίας και η χρήση των νέων τεχνολογιών, ο σχεδιασμός και η αναβάθμιση υποδομών, η εξωστρέφεια αποτέλεσαν στρατηγικές επιλογές της αναστροφής του κλίματος των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης.
    Και ο δήμος μας τα κατάφερε!
    Καταφέραμε με τη δική σας βοήθεια να υλοποιήσουμε τους στόχους που είχαμε θέσει και τώρα ήρθε η στιγμή που το όραμά μας για τον Δήμο θα πραγματοποιηθεί.
    Με την εμπιστοσύνη που μας δείξατε μπορέσαμε να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, δρομολογώντας σημαντικά έργα για τον τόπο μας.
    Αποδείξαμε πως μπορέσαμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας όπως ορίζει το αυτονόητο καθήκον μας.
    Συνεχίζουμε Μαζί για μια Χαλκίδα με τις υποδομές που τις αξίζουν, σύγχρονη, βιώσιμη, φιλική και δημιουργική!------------

    --------------------------------------------------------


    Ο χρήστης Χρήστος Παγώνης κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

    Δεν θα σταματήσω να θέτω στη δημόσια συζήτηση τη μεγαλύτερη πρόκληση του τόπου μας που είναι η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του.
    Ως Δήμος το 2014, στην χειρότερη καμπή της οικονομικής κρίσης της χώρας μας, φτάσαμε σε ένα υπαρξιακό τέλμα. Από τότε έως σήμερα λάβαμε γενναίες αποφάσεις, πειραματιστήκαμε, στρέψαμε το βλέμμα μας έξω απο τα στενά γεωγραφικά μας ορια. Σήμερα, ο Δήμος Χαλκιδέων μπορεί να ελπίζει ξανά.
    Όλα αυτά που με κόπο μαζί καταφέραμε και εξασφαλίσαμε για τον τόπο μας δεν μπορούμε να τα αφήσουμε στην τύχη τους.
    Ο Δήμος μας το 2023 θα είναι ένας πραγματικά άλλος Δήμος και το παράδειγμα μας θα είναι σημείο αναφοράς για την τοπική αυτοδιοίκηση της χώρας μας.
    Συνεχίζουμε μαζί!
    -----------------------------------------------------



    Ονομαζομαι Νίκη Τ. Ροδίτη . Ζω και εργάζομαι ως Δικηγόρος στην Χαλκίδα από το 2001, όπου και διατηρώ Δικηγορικό γραφείο μαζί με τον σύζυγό μου και συνάδελφο Κωνσταντίνο Χάνο. Από τον γάμο μουέχω αποκτήσει δύο άρρενα τέκνα. Από τα πρώτα χρόνια άσκησης της δικηγορίας , προσέφερα αμισθί τις υπηρεσίες μου σε φορείς του Δήμου, που σκοπό έχουν την προστασία του καταναλωτή, της κακοποιημένης γυναίκας και του παιδιού, αλλά και σε άλλες δομές, που αφορούν τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Ταυτόχρονα, είμαι ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου, το πρόσφατο μάλιστα συνέδριο της οποίας επεδίωξα και συνέδραμα να γίνει στην πόλη μας. Επιπλέον, είμαι ταμίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Υπηρεσίας Ανηλίκων Χαλκίδος, ενός φορέως δημοσίου δικαίου, που σαν σκοπό έχει -μεταξύ άλλων- την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας των ανηλίκων και την στήριξη των οικογενειών τους με πολλαπλές δράσεις. Τέλος , είμαι επιστημονικός συνεργάτης σε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά περιοδικά που μεταξύ άλλων πραγματεύονται και θέματα που αφορούν το οικογενειακό δίκαιο.
    Δεδομένης της πολυετούς ενασχόλησής μου με τις ως άνω υπηρεσίες και του παραλλήλου χειρισμού συναφών επαγγελματικών υποθέσεων, είμαι σε θέση να γνωρίζω τις δυσκολίες και τα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι πολίτες και οι οικογένειές τους. Είναι πλέον αναμφισβήτητο ότι πλήττεται καθημερινά και πολυεπίπεδα ο θεσμός της οικογένειας, δηλαδή ο πυρήνας της κοινωνίας μας.
    Αλλωστε, θεωρώ οτι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος να ενδυναμώσουμε και να αναβαθμίσουμε σε όλα τα επίπεδα μια κοινωνία , είναι να δώσουμε βάση στον πολιτισμό της, την παιδεία της, να καλλιεργήσουμε το ομαδικό πνεύμα στους πολίτες της , να τους πείσουμε οτι η ευδαιμονία και η προκοπή της πόλης τους είναι προιόν συνειδητής προσπάθειας εκ μέρους όλων των πολίτών της . Είναι σημαντικό ο πολίτης να αναλάβει ενεργό ρόλο και δράση και να συνειδητοποιήσει τις δυνατότητές του!
    Στόχος μου είναι, εφόσον εκλεγώ, να συντελέσω στην ενεργοποίηση των πολιτών, στον εκσυγχρονισμό των δομών ,στην διεύρυνση και στην εν γένει ποιοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών , προκειμένου να στηριχθούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ειδικότερα οικογένειες , μονογονείς και παιδιά που χρήζουν προστασίας.
    Με την πολύτιμη στηριξή σας μπορούμε όλοι μαζί να απολαύσουμε μία πόλη αντάξια των προσδοκιών μας ,για εμάς και τα παιδιά μας.