PSS

03 Ιουλίου, 2023

Πέμπτη 29/6/2023 στο κέντρο «ΖΕΦΥΡΟΣ» στην Νέα Αρτάκη, ο Ροταριανός Όμιλος Χαλκίδας πραγματοποίησε την αλλαγή Ηγεσίας του για την νέα Ροταριανή Χρονιά.

 


Την Πέμπτη 29/6/2023 στο κέντρο «ΖΕΦΥΡΟΣ» στην Νέα Αρτάκη, ο Ροταριανός Όμιλος Χαλκίδας πραγματοποίησε την αλλαγή Ηγεσίας του για την νέα Ροταριανή Χρονιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα περισσότερα μέλη με τις συζύγους τους, πολλοί φίλοι του Ομίλου, καθώς και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (εκπροσωπώντας την Δήμαρχο) κα. Δήμητρα Σακελλαράκη.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος Στέφανος Μπεχράκης, αφού ζήτησε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αποθανόντος Ιδρυτικού Προέδρου του Ομίλου Εμμανουήλ Μπεχράκη, αναφέρθηκε στο έργο το οποίο επιτελέστηκε κατά την διάρκεια της θητείας του, καθώς και στην Εύθυμο Μνεία πού έλαβε ο Όμιλος λόγω την σημαντικής αύξησης των μελών του.
Ο νέος Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μηλίδης αφού ευχαρίστησε για την εκλογή του και αναφέρθηκε στους κεντρικούς στόχους και το κεντρικό θέμα της Ροταριανής Χρονιάς (Δημιουργούμε Ελπίδα στον Κόσμο), ανακοίνωσε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τους υπεύθυνους των τομέων για τα προγράμματα δράσεων που σχεδιάζονται για την επόμενη Ροταριανή χρονιά.
Πιο συγκεκριμένα:
Πρόεδρος: Μηλίδης Κώστας
Αντιπρόεδρος: Πασχάλης Καστανάς
Γραμματέας: Ζαούρης Αντώνης
Ταμίας: Βέττας Γιώργος
Κοσμήτορας: Κανδύλης Στέλιος
Υπεύθυνοι Λεωφόρων:
Εσωτερικής Δράσης: Κωτσοβίνος Νίκος
Κοινοτικής Δράσης: Γκούμας Παναγιώτης
Διεθνής Δράση: Μπεχράκης Στέφανος
Δράσης Προσφοράς στην Νεότητα: Μάζης Κωνσταντίνος
Επαγγελματικής Δράσης: Αίσωπος Νικόλαος