PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

24 Μαρτίου, 2019

ΕΓΙΝΕ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΙΣΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ» ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ ΙΑΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Δ. ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ --- ΦΩΤΟΣ ---


ΕΓΙΝΕ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΙΣΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ» ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ ΙΑΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Δ. ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ
Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος και οι εκδόσεις «Δόμος» παρουσίασαν το βιβλίο του συμπολίτου μας ιατρού Χριστόφορου Δ. Σωφρονίου, με τίτλο «Το Εισοδικό της Αγίας Σοφίας», στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ (Χαϊνά 93 – Χαλκίδα), το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 6:30 το απόγευμα.
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από τον αρχιμανδρίτη Φιλόθεο Θεοχάρη, τον θεολόγο Δημήτρη Μαυρόπουλο και τον φιλόλογο Νίκο Τριανταφυλλόπουλο.
Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό, ενώ θα υπήρχε δυνατότητα αγοράς του Βιβλίου στον χώρο, από τους υπευθύνους του Βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος «Το Αρχονταρίκι των Βιβλιοφίλων».


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΕΙΣΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ»
Θερμότατης υποδοχής έτυχε το βιβλίο του γνωστού καρδιολόγου και ψάλτη της Χαλκίδας κυρίου Χριστοφόρου Σωφρονίου «ΕΙΣΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ», το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, όπου έλαβε χώρα η βιβλιοπαρουσίασή του.
Την διοργάνωση κάλυψε υπό την αιγίδα της η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος και στην παρουσίαση έδωσαν το «παρών» οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καρπενησίου κύριος Γεώργιος και ο Ποιμενάρχης μας, Χαλκίδος κύριος Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κύριος Χρήστος Παγώνης, ο νέος Διοικητής της Σχολής Πεζικού Υποστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο ευεργέτης της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος κύριος Άγγελος Πνευματικός, Περιφεριακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ιερείς της πόλεως Χαλκίδος και πλήθος μεγάλο διακεκριμένων συμπολιτών και πιστών μελών της τοπικής μας Εκκλησίας που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκλησή Της.
Την παρουσίαση ανέλαβαν κατά σειρά ο Φιλόλογος κύριος Νίκος Δ. Τριανταφυλλόπουλος με την χαρακτηριστική του γλαφυρότητα, ο Θεολόγος-Εκδότης κύριος Δημήτριος Μαυρόπουλος με αναφορές στο περιεχόμενο του βιβλίου και στο εκδοτικό αποτέλεσμα και ο νέος Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Πανοσιοσιολογιώτατος Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης με εμβάθυνση στα πνευματικά μηνύματα του έργου. Αμέσως μετά απέδοσε ευχαριστίες ο συγγραφέας και έκλεισε, με συγκινητική αναφορά στον συγγραφέα και το βιβλίο του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.
Παράλληλα, διατέθηκαν αντίτυπα του βιβλίου από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως, τα οποία οι προσελθόντες εξάντλησαν.








Η EVRIPOS TV
ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ 
ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΗΝ EVRIPOS TV TO ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΣ..

ΣΥΝΤΟΜΑ

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ EVRIPOS TV

ΟΛΟ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ !!!!!!

ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Αυτό το άλμπουμ εχει    130 FOTOS
 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..........

EVRIPOS TV 
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
///////////////
ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 
ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.
-------------------------------------------------------------
ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


































































































































EVRIPOS TV 
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
///////////////
ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 
ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.
-------------------------------------------------------------
ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ