PSS

20 Φεβρουαρίου, 2019

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ;;;;;



Apostolos Averkiadhs
Προς
EVRIPO F.M.
ΧΑΛΚΙ∆Α
Υπόψη: κ. Σµπιλίρη Βασίλη
Αξιότιµε Κύριε,
Μετά από αλλεπάλληλες ενοχλήσεις από διαπιστευµένα µέλη σας , σε µέλη του ∆.Σ. της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ και σε συνεργάτες µας, σας εφιστούµε τη προσοχή προς τα µέλη σας που έχετε πιστοποιήσει ως δηµοσιογράφους , οι οποίοι χρησιµοποιούν εκβιαστικούς χαρακτηρισµούς προς το προεδρείο....
της Ένωσης ,ότι αν συνεχίσουν να πράττουν κακόβουλες πράξεις, ενέργειες, κρίσεις προς τα µέλη και δεν συµµορφώνονται µε τον ΚΑΠ, σας ενηµερώνουµε ότι θα διαφυλάξουµε το άθληµα του ποδοσφαίρου µέσα από το Κανονισµό που το διέπει λειτουργώντας σύµφωνα µε τον ΚΑΠ άρθρο 31
«Ραδιοτηλεοπτικά ∆ικαιώµατα» .
Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ...........
Διάβασα την ανακοίνωση της ΕΠΣΕ με προσοχή . Δεν ξέρω τι ακριβώς εχει ειπωθεί από τα μικρόφωνα του ΕΥΡΙΠΟΣ 90 αλλά θα πω την γνώμη μου σαν ένας δημοσιγραφος που εχει δουλέψει στο ραδιόφωνο αυτό και έχω μια άποψη και γνώμη.
Θα πρέπει οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τα μικρόφωνα και λένε την άποψη τους για ένα θέμα να είναι λίγο πιο προσεχτικοί το τι ακριβώς λένε .
Το μικρόφωνο δεν μας δίνει πάντα την δύναμη και το δικαίωμα να λέμε ότι μας κατέβει.
Εγώ προσωπικά την έχω ( πάθει ) και ξέρω τι μπορεί να γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Στην Εύβοια αυτός που κάνει το ( κουμάντο ) στο ποδόσφαιρο είναι η ΕΠΣΕ η οποια είναι αρμόδια να δίνει άδειες στους ανθρώπους της ενημέρωσης έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να κάνουν την ( δουλειά ) στους αγωνιστικούς χώρους.
Και λέω την ( δουλειά ) τους σε εισαγωγικά γιατί ΠΡΟΣΟΧΗ .......Οι περισσότεροι δεν είναι αναγνωρισμενοι δημοσιογραφοι απλά είναι άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν και μάλιστα τις περισσότερες φόρες χωρίς κάποιο οικονομικό όφελος.
Έτσι θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε ..........
ΥΓ Το καλύτερο αν εχει κάποιος να πει κάτι για κάποιο μέλος της ΕΠΣΕ είναι να τον καλέσει στην εκπομπή και να του κάνει τις ερωτήσεις που θέλει έτσι ώστε να πάρει απαντήσεις που θέλει.
-------------------------------------------------------------------
Ευριπιδης Κορωνης Ευριπιδης Κορωνης Ευριπιδης Κορωνης ΦΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ. ΣΥ ΕΙΠΑΣ...... ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ /ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ / ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ /ΕΙΚΟΝΟΛΥΠΤΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΛΥΠΤΕΣ / ΣΠΟΡΤΚΑΣΤΕΡΣ ...... ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ...!!!!;;;; ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ "ΜΜΕ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΣΕ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ...;;;;!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΨΗΦΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ;;;;!!!!!
---------------------------------------------------------------------
ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ;;;;;
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ;;;;;