PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

17 Φεβρουαρίου, 2019

Τη στήριξή της στις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων εξέφρασε η υποψήφια Δήμαρχος Έλενα Βάκα, μιλώντας στην εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων......


Τη στήριξή της στις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων εξέφρασε η υποψήφια Δήμαρχος Έλενα Βάκα, μιλώντας στην εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων
την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.
«Έχοντας συνεργαστεί με τις περισσότερες και τους περισσότερους από εσάς, γνωρίζω ότι ο Δήμος Χαλκιδέων έχει πολύ καλό υλικό. Το ανθρώπινο δυναμικό του είναι αξιόλογο και αυτό συζητιέται σε όλη την Ελλάδα», τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος. «Είμαστε εδώ για να λειτουργήσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μια αλυσίδα, που η καθεμία και ο καθένας από εσάς είναι ένας κρίκος αυτής της αλυσίδας. Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε όλοι μαζί. Πέρα από τοποθετήσεις, πέρα από ποιον θα ψηφίσουμε, εκλεγμένοι και μη, να γίνουμε κρίκοι αυτής της αλυσίδας για να δουλέψουμε για το καλό του Δήμου Χαλκιδέων.».
Τέλος, η επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε», απευθυνόμενη στους εργαζόμενους του Δήμου Χαλκιδέων δήλωσε: «Υποχρεούμαστε εμείς που ζητάμε την ψήφο σας και την ψήφο του λαού της Χαλκίδας, να είμαστε αρωγοί στο έργο σας, να σας στηρίζουμε και να βγαίνουμε μπροστά».

Τη στήριξη και την αγάπη της στον αθλητισμό δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος στην εκδήλωση του ΑΠΦΣ Ηρακλή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, όπου παραβρέθηκε με συνεργάτες της: «Βρίσκομαι ανάμεσά σας και νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε ζήσει συγκινήσεις, μεγάλες χαρές και κάποιες απογοητεύσεις. Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ να πετύχει τους στόχους της και να μας χαρίσει ξανά τις παλιές καλές στιγμές. Όλοι μαζί θα το πετύχουμε.»

Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.
#allazoume2019 #elenavaka