PSS

23 Φεβρουαρίου, 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 15-02-2023 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας.

 



Ο χρήστης Alexandros Markou είναι με το χρήστη Άρης Καψιώχας στην τοποθεσία Μέγαρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 15-02-2023 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας. Σε αυτήν παραβρέθηκαν δεκάδες Μέλη της Ένωσής τα οποία ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τα οικονομικά στοιχεία, τον διοικητικό απολογισμό, τα αποτελέσματα της ελεγκτικής επιτροπής καθώς επίσης και για την εναρμόνιση του καταστατικού με την ισχύουσα νομοθεσία.
Μετά το τέλος των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αλέξανδρος Μάρκου καλωσόρισε τα Μέλη και τους επίσημους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την Ένωση.
Συγκεκριμένα παρευρέθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Ταξίαρχος κος. Αθανάσιος Γερογιάκομος, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κος. Σίμος Κεδίκογλου, ο Βουλευτής της Ν.Δ. κος. Θανάσης Ζεμπίλης, ο Περιφερειάρχης κος. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφεριεάρχης Εύβοιας κος. Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκίδας κα. Έλενα Βάκα, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού κος. Ηλίας Μπουρμάς, ο πρώην γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης και περιφερειακός σύμβουλος κος. Δημήτρης Αναγνωστάκης, η πρώην Γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής κα. Σοφία Νικολάου, ο πρώην υπουργός κος. Κώστας Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κος. Θοδωρής Τσαϊρίδης, ο Γ.Γ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής κος. Νίκος Κορομηλάς, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας κος. Γεώργιος Αλεξίου, ο Πρόεδρος του Ι.Ρ.Α. Ευβοίας κος. Σπυρίδων Βαρσαμάς, ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών Ευβοίας κος. Σωκράτης Σκλιάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Ευβοίας – Βοιωτίας – Ν.Α. Φθιώτιδας κος. Παναγιώτης Καρβελάς, Πρόεδρος του Συνδέσμου Έφεδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας Μιχαήλ Βαρυτιμίδης.
Στην ομιλία του πέρα του απολογισμού των πεπραγμένων της Ένωσης τον περασμένο χρόνο, ζήτησε την άμεση μετεγκατάσταση όλων των Υπηρεσιών της της Δ.Α. Ευβοίας από τις υπάρχουσες απαρχαιωμένες και επικίνδυνες κτηριακές εγκαταστάσεις σε σύγχρονα κτήρια που θα τιμούν τον πολίτη και τους εργαζόμενους αστυνομικούς.
Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Ένωσης με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων ενώ το φλουρί κληρώθηκε, περιλαμβάνοντας όλα τα Μέλη της Ένωσης, με τον τυχερό να κερδίζει ένα εξαήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη προσφορά του «YANNA TOURS».
Στον χαιρετισμό που απεύθυναν άπαντες οι προαναφερθέντες παραβρισκόμενοι πολιτικοί παράγοντες, αφού αναγνώρισαν το δίκαιο του αιτήματος που αφορά τα κτηριακά προβλήματα, δεσμεύτηκαν για την λύση του.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αποστρατευμένων Μελών της Ένωσης κατά το έτος 2022 και των τέκνων των Μελών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το περσινό σχολικό έτος καθώς και η παροχή των «επιδομάτων γέννας» που έχει θεσπίσει για πρώτη φορά η Ένωση.
Επίσης, βραβεύτηκαν τα Μέλη της Ένωσης, Γιώργος Κατσούδας για την εκτός Υπηρεσίας σύλληψη επικίνδυνου ληστή καθώς και ο Βακούλας Χάρης για την εξαιρετική επίδοση του να τερματίσει ως 2ος Έλληνας δρομέας στο «40ο Σπάρταθλον 2022».
Τέλος, ο πρώην υπουργός κος. Κώστας Μαρκόπουλος δώρισε στην Ένωση έναν απινιδωτή, προκειμένου να υπάρχει στο κτίριο της Δ.Α. Ευβοίας ο απαραίτητος εξοπλισμός για έκτακτα συμβάντα υγείας.