PSS

02 Αυγούστου, 2023

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ..... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;; .... ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ;;

 

Διαχειριστής
Ειδικός ομάδας στο θέμα "Εγχώριος τουρισμός"
 21 ώρ. 
Προς μεγάλη απογοήτευση, ενημερώθηκα σήμερα πως η σελίδα KARYSTIA POST με άγνωστο διαχειριστή, επέτρεψε σε fake προφίλ (Togs Kyriaks) με φωτογραφία ενός «Πάνθηρα», να διασπείρει ψευδή είδηση πως έχω αποκαλύψει την ταυτότητα μου ως διαχειριστή επειδή ο Δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος με πληρώνει από κονδύλια των ΑΠΕ. Φυσικά θα υποβάλω και 2η μήνυση ενάντια στο Karystia post σε συνέχεια της 1ης που υπέβαλα σε υποψήφιο συγκεκριμένης παράταξης που απείλησε με άσκηση βίας και συκοφαντικής δυσφήμισης.
Προς αποκατάσταση της αληθείας, η αποκάλυψη του ονόματος μου ως διαχειριστή της ομάδας πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2019 και επομένως δεν μπορεί να υπάρξει κανένας συσχετισμός.
Κατά 2ον , η εταιρεία μου «Flydest» έχει πράγματι αναλάβει για λογαριασμό του Δήμου Καρύστου το κομμάτι της μακροπρόθεσμης τουριστικής στρατηγικής της περιοχής και όποιος αμφισβητεί την επάρκεια των προσόντων μου μπορεί να ανατρέξει είτε στο προσωπικό μου βιογραφικό στον Linkedin https://www.linkedin.com/in/spirosgeorgiou/ είτε στην ιστοσελίδα μου www.flydest.gr
Στον 1,5 χρόνο συνεργασίας με τον Δήμο Καρύστου αλλά και σε προσωπικό επίπεδο με τον Δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο, αν και στην αρχή υπήρξε μία αμοιβαία θεωρώ καχυποψία προθέσεων, βρήκαμε ένα εξαιρετικό βηματισμό και δημιουργήθηκε μία αμοιβαία εμπιστοσύνη για τον κοινό στόχο της τουριστικής ανάπτυξης.
Σε μόλις 1,5 χρόνο καταφέραμε μαζί όσα δεν είχαν επιτευχθεί επί πολλές δεκαετίες στο Δήμο μας στο κομμάτι του Τουρισμού. Αν και οι επιτυχίες πάντα πρέπει να χρεώνονται υπέρ του Δημάρχου και ποτέ υπέρ του εργολάβου καθότι αποκλειστικά ο ίδιος επιλέγει και έχει την ευθηνή της επιλογής του αυτής, ως Δημότης πλέον και για να μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ενημερώσω για τα όσα έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία μου για λογαριασμό του Δήμου.
- Ετοιμάσαμε τον φάκελο υποψηφιότητας και πετύχαμε την βράβευση 3 ακτών τις οποίες και διαχειρίζεται η εταιρεία μας. Επίσης έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία για την υποψηφιότητα 4 ακόμη ακτών. Να ενημερώσω πως οι εργασίες που απαιτούνται on the spot αλλά και σε επίπεδο extranet, είναι τόσο πολύπλοκες και χρονοβόρες, που άλλοι δήμοι πραγματοποιούν ετήσιες απευθείας αναθέσεις 37000 ευρώ ετησίως για 2 παραλίες!!!
- Προχωρήσαμε στη διοργάνωση 3 τουρνουά ποδοσφαίρου προσθέτοντας 1500 διανυκτερεύσεις, εισιτήρια αλλά και σίτιση στα ξενοδοχεία, καταστήματα και ακτοπλοϊκές της περιοχής. Η επιτυχία των τουρνουά θέτει τις βάσεις για την μόνιμη ετήσια τέλεση τους στο Δήμο Καρύστου. Οι διοργανωτές αποτελούν δική μου προσωπική γνωριμία και είναι ο μοναδικός λόγος που επέλεξαν τον Δήμο έναντι άλλων προορισμών.
- Εκπονήσαμε μελέτη 35 σελίδων για την μακροπρόθεσμη τουριστική στρατηγική για τα Στύρα, παρουσίαση της οποίας πραγματοποιήθηκε στο σύνολο των ξενοδόχων της περιοχής αλλά και στο τοπικό κοινοτικό συμβούλιο. Για το περιεχόμενο, την δομή, την παρουσίαση και εν τέλει την αποδοχή αυτής, ρωτήστε οιονδήποτε από τους παραπάνω, σε οποιαδήποτε παράταξη και εάν ανήκει.
- Καταγράψαμε μία προς μία το σύνολο των 240 παραλιών του Δήμου εκ των οποίων πάνω από τις μισές έχουν ήδη φωτογραφηθεί και θα ολοκληρωθούν τέλος Αυγούστου.
- Καταγράψαμε το σύνολο των σημείων αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος της περιοχής που ξεπερνούν τα 200 και σύντομα θα φωτογραφηθούν και αυτά.
- Πραγματοποιήσαμε έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών για τις κοινότητες Καρύστου και Μαρμαρίου, συλλέγοντας πάνω από 300 ερωτηματολόγια, η ανάλυση των οποίων παραδόθηκε στη Δημοτική Αρχή. Αντίστοιχη έρευνα για τα Στύρα θα πραγματοποιηθεί εντός Αυγούστου.
- Παραχωρήθηκε δωρεάν η προσωπική μου ομάδα explore karystia και μετατράπηκε σε mykarystia ως επίσημη τουριστική σελίδα του Δήμου και αριθμεί πάνω από 6700 μέλη, πολλά εκ των οποίων είναι τουριστικά γραφεία. Έχουμε αναλάβει την αποκλειστική διαχείριση και ενημέρωση της.
- Δημιουργήσαμε και εμπλουτίσαμε την επίσημη σελίδα Youtube του Δήμου.
- Ετοιμάζουμε την δομή της νέας ιστοσελίδας και συγκεντρώνουμε το υλικό ώστε εντός του 2024 να είναι έτοιμη. Σας διαβεβαιώ πως θα πρόκειται για την καλύτερη τουριστική ιστοσελίδα της Ελλάδας με καινοτομίες που δεν θα υπάρχουν πουθενά άλλου. Η προσωρινή σελίδα με το νέο τουριστικό λογότυπο του Δήμου θα είναι έτοιμη τον Σεπτέμβριο του 2023.
- Στη σελίδα mykarystia αναρτώνται συνδυαστικά τα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής γραμμής Μαρμάρι – Ραφήνα και της πορθμειακής γραμμής Νέων Στύρων – Αγίας Μαρίνας. Η ανάρτηση και οι αλλαγές πραγματοποιούνται σχεδόν σε πραγματικό χρόνο ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο παρουσιάζονται στην Αγγλική. Εντός του Σεπτεμβρίου θα εμφανίζονται και στις 2 γλώσσες στην προσωρινή τουριστική σελίδα του Δήμου.
- Εντός του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί Fam trip από πρακτορείο που αποτελεί προσωπική γνωριμία ώστε να σφραγίσουμε την έναρξη σχολικών εκπαιδευτικών εκδρομών για όλα τα ΣαββατοΚύριακα των Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτη. Θα ξεκινήσουν με 100 παιδιά και αν στεφθεί με επιτυχία η πρώτη χρονιά, τις επόμενες τα νούμερα μπορεί να είναι και τριπλάσια.
- Πραγματοποιήσαμε ήδη το 1ο σεμινάριο με θέμα την εξυπηρέτηση πελάτων και υπάρχει ήδη έτοιμη η agenda για τα χειμερινά σεμινάρια. Η εκπαίδευση και ενημέρωση των επαγγελματιών θα είναι συνεχής.
Ως επαγγελματίας στο χώρο του τουρισμού, αλλά και ως Καρυστινός που αποφάσισε να εγκαταλείψει τους παχυλούς μισθούς των Αθηνών ώστε να προσφέρει στο τόπο του, θέλω να σας διαβεβαιώσω για τα εξής:
- Συνήθως κάθε μία από τις παραπάνω ενέργειες, σε πολλούς Δήμους της Ελλάδα, αποτελούν μία απευθείας ανάθεση 37000 από μόνα τους.
- Όποια εναλλακτική εταιρεία και να αναλάμβανε τα παραπάνω, δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβει τα προβλήματα που εμφανιζόντουσαν από το πουθενά για πολλούς και διαφόρους λόγους.
- Καμία εταιρεία επίσης δεν υπήρχε περίπτωση να φέρει εταιρείες η πρακτορεία που φέρνω λόγω των προσωπικών επαφών που έχω από την μακρόχρονη και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο τουρισμό.
- Καμία εταιρεία δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει τα παραπάνω με αγάπη, όπως τα κάνω εγώ για τον τόπο μου.
Τέλος, επειδή υπήρξε αναφορά περί 80000€ στη Διαύγεια ως αμοιβή μου. Να διευκρινίσω πως η αμοιβή μου είναι 37200€ ΕΤΗΣΙΩΣ! Μέσα σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται τα εξής:
- ΦΠΑ 7200€
- ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΦΟΡΟΙ 2424€
- ΕΦΚΑ 2640€
- AMOIBH ΛΟΓΙΣΤΗ 832€
- KEEE 226,67
- ΦΟΡΟΣ 5253,01€ (μικρό μέρος του οποίου καλύπτεται)
- Το υπόλοιπο είναι μόλις 18600 τα οποία στον ιδιωτικό τομέα μεταφράζεται σε 1330€ μηνιαίως. Ούτε η αξία μου είναι τόσο μικρή αλλά ούτε το έργο μου.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Λευτέρη Ραβιόλο λοιπόν για την εμπιστοσύνη την συνεργασία αλλά και την έμπρακτη βοήθεια στο κοινό μας όραμα. Να ευχαριστήσω επίσης τον Ζάχο Χατζηνικολή και τον Βαγγέλη Σφύριδη διότι δεν λαϊκίζουν και στηρίζουν κάθε προσπάθεια που ωφελεί τον τόπο, μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα.
Τέλος να τονίσω στο Karystia post πως ο δρόμος που έχει πάρει βλάπτει όχι μόνο τον τόπο αλλά και τον υποψήφιο που στηρίζει. Αν συνεχίσει έτσι, οι πρακτικές αυτές μπορεί στο τέλος να τον φέρουν στη τελευταία θέση πίσω από τον Παρασκευά. Ελπίζω να καταδικάσει ο σχετικός υποψήφιος τις σχετικές συμπεριφορές και την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Αυτές οι συμπεριφορές έχουν αφήσει πίσω τον τόπο.
Σας ευχαριστώ.

-------------------------------------------------------
ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ....
....η εταιρεία μου «Flydest» έχει πράγματι αναλάβει για λογαριασμό του Δήμου Καρύστου το κομμάτι της μακροπρόθεσμης τουριστικής στρατηγικής της περιοχής και όποιος αμφισβητεί την επάρκεια των προσόντων μου μπορεί να ανατρέξει είτε στο προσωπικό μου βιογραφικό..

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΠΈΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ Ή ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ;;;;;;;
---------------------------------------------------------
ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ....

- Παραχωρήθηκε δωρεάν η προσωπική μου ομάδα explore karystia και μετατράπηκε σε mykarystia ως επίσημη τουριστική σελίδα του Δήμου και αριθμεί πάνω από 6700 μέλη, πολλά εκ των οποίων είναι τουριστικά γραφεία. Έχουμε αναλάβει την αποκλειστική διαχείριση και ενημέρωση της.

ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ OVER NIGHT ΣΑΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ / ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ OWNER / IΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ;;;
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ;;
ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;;
ΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ;;;
---------------------------------------------
ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
My Karystia,  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΓΚΡΙΖΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ / GRAY ADV ;;

🇬🇧 My Karystia is the official visitor information for Municipality of Karystos. Sharing the best of Karystia (Karystos, Marmarli, Styra, Kafireas) ❤
🇬🇷 Tο My Karystia είναι η επίσημη ομάδα πληροφοριών για επισκέπτες του Δήμου Καρύστου. Μοιραζόμαστε τα καλύτερα της Καρυστίας (Κάρυστος, Μαρμάρι, Στύρα, Καφηρέας) ❤


ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
αγαΠΑΜΕ Καρυστία  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΓΚΡΙΖΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ / GRAY ADV ;;
-------------------------------------------------------
ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΚΥΡΙΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΑΒΙΟΛΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ;;
-------------------------------------------------------
ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ , ΝΑΙ ;;
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΚΟΡΩΝΗΣ