PSS

23 Αυγούστου, 2018

Δ΄ Πανευβοϊκή Ποιητική Συνάντηση


Δ΄ Πανευβοϊκή Ποιητική Συνάντηση

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 8:30 μ. μ. στο Θέατρο Ελαιών (στην περιοχή μεταξύ Πισσώνα και Καθενών και επί της επαρχιακής οδού που συνδέει τη Νέα Αρτάκη με τη Στενή), θα πραγματοποιηθεί η Δ΄ Πανευβοϊκή Ποιητική Συνάντηση, κατά την οποία θα απαγγελθεί ένα ποίημα από τον κάθε ενδιαφερόμενο Ευβοέα ποιητή ή εναλλακτικά από άτομο που ο ίδιος θα ορίσει, αλλά με την προϋπόθεση πως θα υπάρχει η φυσική του παρουσία στον χώρο της εκδηλώσεως, η οποία εφέτος φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο: Ποιητική… Αγρυπνία.
Οι αναγνώσεις των ποιητικών συνθέσεων θα πραγματοποιηθούν κατά ενότητες ορισμένου κάθε φορά αριθμού ποιημάτων, με αλφαβητική σειρά των συμμετεχόντων δημιουργών και δη μεταξύ τής κατά μέρη αποδόσεως ενός δραματοποιημένου μουσικοθεατρικού και λεπτών ερωτικών αποχρώσεων κειμένου, το οποίο δημιουργήθηκε και σκηνοθετείται από τον οικοδεσπότη του χώρου Θανάση Αγγέλου και από μέλη της θεατρικής του ομάδας αποδίδεται.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως σε μία από τις πιο κάτω δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις και έως την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 το βράδυ αποστείλουν το ποίημά τους, ώστε να ενταχθεί στο κατάλληλο σημείο του προγράμματος της εκδηλώσεως, καθώς και στο έντυπο, που θα παραχθεί προς ενημέρωση των παρευρισκομένων και – για την οικονομία του χρόνου – ως άηχος συντονιστής των τεκταινομένων θα λειτουργεί:
maria lamprou <m.lamprou.dent@gmail.com> (Λάμπρου Μαρία)
kostasba <kostasba@hol.gr> (Κώστας Μπαϊρακτάρης)



Η Συντονιστική Επιτροπή της εκδηλώσεως


Αγγέλου Αθανάσιος 
Λάμπρου Μαρία 
Κωνσταντίνος Κλ. Μπαϊρακτάρης