PSS

26 Αυγούστου, 2018

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, σε ευρύτερη δασική περιοχή των Κονιστρών Κύμης Ευβοίας

 Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, σε ευρύτερη δασική περιοχή των Κονιστρών Κύμης Ευβοίας


Εκριζώθηκαν (24) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και (3,1) μέτρων, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, διάφορα γεωργικά εργαλεία, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κ.α.


Συνελήφθησαν χθες (25-08-2018) το βράδυ, σε ευρύτερη δασική περιοχή των Κονιστρών Κύμης Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 51 και 29 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν να εισέρχονται σε περιφραγμένο χώρο στην ανωτέρω περιοχή, με σκοπό την περιποίηση δενδρυλλίων κάνναβης.

Συνολικά από τον χώρο της φυτείας, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (24) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους έως και (3,1) μέτρων, καθώς επίσης (13) δοχεία με νερό και διάφορα γεωργικά εργαλεία.

Επιπλέον στην κατοχή του 51χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, ενώ κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο οι συλληφθέντες προσέγγισαν τον χώρο της φυτείας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης.
2018
ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ