PSS

24 Μαΐου, 2024

ΑΡΧIΣΕ ΤΟ DOMINO EFFECT........ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ELITE ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .......





Η ΛΗΨΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ .
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ !!!;;; ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΖΑΡΕΤΕ....
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ .
ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ;;;;
Η ΠΕΙΡΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ - ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ.
-----------------------------------------------------------

Ευαγγελία Μιμίκου

Με αφορμή τα δημοσιεύματα "break news" για το σκάνδαλο στη ΔΟΥ Χαλκίδας..
Δεν χωνεύεται η βράβευση από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ευβοίας, παρουσία υφυπουργού εφοριακού και βουλευτή, της Διευθύντριας της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, που προφυλακίστηκε και φέρεται κατηγορούμενη ως "αρχηγός" της εγκληματικής οργάνωσης, του κυκλώματος της μίζας επίορκων δημοσίων υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας και ιδιωτών λογιστών, με υψηλές θέσεις στο Επιμελητήριο, που φερονται να εκβίαζαν, απιστούσαν, δωροδοκούνταν και εισέπρατταν παρανόμως τεράστια χρηματικά ποσά ως λάδωμα. Είναι απίστευτο το θράσος και η προκλητικότητά τους, να βραβεύονται μεταξύ τους για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια της κοινωνίας, να κρύβουν τις ανομίες τους και να δημιουργούν για τον εαυτό τους την εντύπωση του ευυπόληπτου πολίτη. Οι θέσεις δε εξουσίας που φρόντιζαν να κατέχουν, με την ανοχή ή ακόμη και τη στήριξη συναδέλφων τους, προφανώς εξασφάλιζαν τον έλεγχο της κατάστασης και το απυρόβλητο. Αισθάνομαι ότι η διαφθορά στη χώρα μας δεν έχει τέλος και αποτελεί τον κύριο ανασταλτικό παράγοντα στασιμότητας της οικονομίας και του κράτους. Οι πολίτες οφείλουμε να βοηθήσουμε στην πάταξη της διαφθοράς με τη μη ανοχή μας και την τόλμη να καταγγέλλουμε τέτοια φαινόμενα. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στις γενιές που έρχονται, είναι πατριωτικό μας καθήκον.
Και μία συμβουλή προς τους εκλεγμένους πολιτικούς: αποφεύγετε τις φωτογραφίσεις με όλους και με τον οποιονδήποτε, για να μην εκτίθεστε χωρίς λογο.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ
Ο ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.....
ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ......

Παγώνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία

Την ώρα που το Εσωτερικών Υποθέσεων τους περνούσε «βραχιολάκια» τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της ΔΟΥ Χαλκίδας και οι συνεργοί τους είχαν το νου τους στα χρηματικά ποσά από τους εκβιασμούς σε βάρος επιχειρηματιών που βρίσκονταν σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Οι ίδιοι φέρεται να επιχείρησαν να κλείσουν τραπεζικούς λογαριασμούς με επίμαχα ποσά, που ελέγχονται πλέον για το εάν προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα. Δυστυχώς για αυτούς τους είχε προλάβει η Αρχή για το ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος. Συγκεκριμένα, μπλόκαραν όλους τους λογαριασμούς, τις θυρίδες και δέσμευσε όλη την ακίνητη περιουσία των 8 φυσικών και νομικών προσώπων, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση διαφθοράς.