PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

09 Δεκεμβρίου, 2020

O Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλληλων Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων....." ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩ " ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΚΟΡΩΝΗ -==== ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ...... ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ / ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..





Με  αίσθημα ευθύνης , αλλά κυρίως αλληλεγγύης , ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που διανύουμε , ο Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλληλων Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων με γνώμονα την βοήθεια στον συνάνθρωπο , καλεί όλους τους φορείς ,συλλόγους , σωματεία, επιχειρήσεις και όλους τους πολίτες της Στερεάς που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα , τις φετινές γιορτές να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι .
Όσοι γονείς αδυνατούν και δεν έχουν τη δυνατότητα προμήθειας παιχνιδιών για τα παιδιά τους , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας , όπως και όσοι θέλουν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια με τους εξής τρόπους :
Καλώντας και στέλνοντας μήνυμα στο :
 698 1882788 , 
με αποστολή email στο :
ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook :
 Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Αν. Στερεάς Εύβοιας.

Φέτος τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι διαφορετικά για όλους , για τα παιδιά όμως ο Άγιος Βασίλης θα έρθει και φέτος γεμάτος δώρα !!!

Με εκτίμηση 

Παναγιώτης Καραμούζης 
Πρόεδρος Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλληλλων 

Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας .