PSS

08 Ιουλίου, 2019

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΥΛΗΣΕ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 ΓΙΑ ΤΗΝ EVRIPOS TV..... ..


  ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΥΛΗΣΕ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 ΓΙΑ ΤΗΝ EVRIPOS TV....


Κώστας Μαρκόπουλος
 Πρ. Βουλευτής, πρ. Υπουργός 

Ελ. Βενιζέλου 42 
Χαλκίδα, 34100 
Τηλ. 2221060260 Φαξ. 2221076941
 Χαλκίδα 8/7/2019
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Νέα Δημοκρατία νίκησε και έλαβε την αυτοδυναμία που είναι απαραίτητη για αδιάκοπη κυβερνητική θητεία και αποτελεσματικότητα. Η πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα έγινε πραγματικότητα και γεμίζει όλους μας με ελπίδα για καλύτερη, δικαιότερη και ασφαλέστερη ζωή. Συγχαίρω τους 6 βουλευτές της Εύβοιας για την εκλογή τους και ιδιαίτερα τους 3 της Νέας Δημοκρατίας που θα έχουν στην πλάτη τους το βαρύ φορτίο της δικαίωσης των ελπίδων μας. 
Κάθε νίκη έχει στόχους και υποχρεώσεις. 
Κυρίως όμως, έχει την προσμονή των πολιτών της Εύβοιας για καλύτερη ζωή.




















ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Τ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ 
 Χαλκίδα, 9/7/2019 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Δήλωση του Βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου για το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου του 2019:
 «Η αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής ανέδειξε νικητή τη Νέα Δημοκρατία, η οποία παραλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας με υγιή δημοσιονομικά, ρυθμισμένο το δημόσιο χρέος και 34 δις αποθεματικό . 
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση με ποσοστό 31,5% και ως εκφραστής των προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων της χώρας θα ασκήσει προγραμματική και μαχητική αντιπολίτευση. 
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπατριώτες μου Ευβοιώτες όχι μόνο γιατί για μια ακόμη φορά με έστειλαν στην Ελληνική Βουλή, αλλά και γιατί έδωσαν στο ΣΥΡΙΖΑ ένα από τα καλύτερα ποσοστά (34,9%) στην Επικράτεια.»

Δήλωση του Γιώργου Ακριώτη για το αποτέλεσμα των εκλογών 
Φίλες και φίλοι από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλέον και με ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία 86 βουλευτών μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την ανασυγκρότηση της χώρας. 
Η κυβέρνηση της ΝΔ υλοποιώντας τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της μοιραία θα οδηγήσει σε επώδυνες για τον λαό καταστάσεις (ασφαλιστικό- εργασιακά- δημοκρατικές κατακτήσεις-κοινωνική πολιτική) και εμείς θα είμαστε εδώ παρόντες μέσα και έξω από την Βουλή, άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι η Αριστερά είναι για τα δύσκολα. Προσωπικά ευχαριστώ όλους τους φίλους και τις φίλες που με τίμησαν με την ψήφο τους, να είναι σίγουροι ότι η συμμετοχή μου στον κοινό αγώνα για τα προβλήματα του λαού θα είναι συνεχής. 
Ο αγώνας για την ανασυγκρότηση του δημοκρατικού χώρου μας χρειάζεται όλους, καλή δύναμη στους σ. Αποστόλου και Χατζηγιαννάκη! 
Με εκτίμηση 
Ακριώτης Γιώργος
Ο αγώνας μας ήταν δύσκολος. 
Το στοίχημα να μην παρεκκλίνουμε από τις αρχές και τα προτάγματα που δίνουν το ιδιαίτερο νόημα και αξία στον πολιτικό μας χώρο είναι μεγάλο. 
Στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν υπηρέτησα με πάθος και πολλή δουλειά αυτές τις αρχές και συμμετείχα σε "δύσκολες" αποστολές.
 Πότε δεν κρύφτηκα, ποτέ δεν δείλιασα....
 Πολέμησα την "απολιτικ" κατάσταση που "βόλευε" κάποιους, δίνοντας έμφαση στην αριστερή πολιτική μας φυσιογνωμία. 
Πιστεύω ότι η συνειδητή προγραμματική αντιπαράθεση αποτελεί μακροπρόθεσμα κέρδος για την ποιότητα των πολιτικών μας αγώνων στο Νομό μας. 
Ευχαριστώ όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. 
Τάσος Πρατσόλης

ΔΗΛΩΣΗ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 
Σίμος Κεδίκογλου: Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες μας για την επιλογή τους, που με τιμά και μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια ν’ αποκτήσει η Εύβοια τη θέση που της αξίζει. 
Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι μία καθαρή νίκη, είναι μία μεγάλη νίκη και ταυτόχρονα μία μεγάλη ευθύνη.
 Αν η ψήφος των ευρωεκλογών ήταν καταδικαστική του ΣΥΡΙΖΑ, η σημερινή είναι ψήφος έγκρισης του προγράμματος της ΝΔ.
 Οι πολίτες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτή η εμπιστοσύνη μας γεμίζει ευθύνη να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων των Ελλήνων.
 Η ευθύνη που προσωπικά αναλαμβάνω είναι ακόμα μεγαλύτερη και από σήμερα ξεκινάμε το δύσκολο έργο μας».









Χαλκίδα, 08/07/2019
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, μία νέα εποχή ξεκίνησε για τη χώρα μας, με περισσότερο φως.
 Ο Ελληνικός Λαός, αντιλαμβανόμενος ποιος λόγος τον οδήγησε στην εκλογή της πλέον ανίκανης και επικίνδυνης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης, συνυπέγραψε την πρόταση Συμφωνίας Αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ανέδειξε Πρωθυπουργό μιας αυτοδύναμης Κυβέρνησης.
 Με την καταλυτική ψήφο του, διαφώνησε ριζικά με την πολιτική μίσους και διχασμού, που υπηρέτησε τόσα χρόνια ο λαικίστικος λόγος του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στην προσπάθειά του εγκαθίδρυσης κομματικού κράτους και αποφάσισε ότι, μόνο μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να υλοποιήσει το όραμα και την υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για Ισχυρή Ανάπτυξη, με λιγότερους φόρους, ποιοτική δημόσια υγεία και παιδεία αλλά και κράτος αποτελεσματικό στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια όλων των Ελλήνων.
 Στο νησί μας, την Εύβοια, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, η ΝΔ επικράτησε και πάλι. Κάλυψε τη διαφορά των 16 ποσοστιαίων μονάδων, που υπολείπετο στις εκλογές του 2015, υπερέβη κατά 1,6% τον ΣΥΡΙΖΑ και περιλαμβάνεται, πλέον, στο μπλε που χρωμάτισε τον εκλογικό χάρτη της Ελλάδας. Η ΝΟΔΕ Ευβοίας που, τα τελευταία χρόνια, με συνεχείς κινητοποιήσεις δράσεις και δημοσιεύσεις ανέδειξε τις παθογένειες και αντιδημοκρατικές πρωτοβουλίες της απερχόμενης κυβέρνησης σε κάθε τομέα, προέβαλε τον σαφή πολιτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας, στην προσπάθειά του Κόμματος να υπηρετήσει τη φιλοδοξία του στην υπηρεσία ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, θα είναι παρούσα για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Εύβοιας.
 Αποδείξαμε ότι Ενωμένοι Μπορούμε!
 Ευβοιώτες και Ευβοιώτισες, 
 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 
 ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΎΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ
 ΘΑΝΑΣΗΣ ΨΑΡΡΑΚΗΣ



























Αγαπητοί μου συμπατριώτες, ένα μεγάλο ειλικρινές ευχαριστώ που με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου χαρίσατε αυτή τη μεγάλη πρωτιά! 
Εισέπραξα πολλή αγάπη από παλιούς και νέους φίλους όλο αυτό το διάστημα! 
Δώσαμε έναν έντιμο κι ωραίο αγώνα μαζί, για τον οποίο είμαι υπερήφανος, όπως κι εσείς.
 Λυπάμαι για όλους εσάς που με στηρίξατε προσωπικά, πολλοί από ευρύτερες πολιτικές αφετηρίες, που τα παιχνίδια του εκλογικού νόμου αδίκησαν άλλη μια φορά τη φωνή μας στη Εύβοια... 
Προσωπικά θα συνεχίσω να προσφέρω απ όπου μπορώ στον τόπο και στους ανθρώπους του. 
Θα ξανασυναντηθούμε, είναι σίγουρο. 
Η σχέση εμπιστοσύνης μας είναι δυνατή κι ο αγώνας συνεχίζεται. 
Γιατί τι θα ήταν η ζωή χωρίς αγώνα και νέες μάχες! Συμεών Κεδίκογλου.