PSS

28 Φεβρουαρίου, 2024

ΣΩΜΑΤΕΙΟ FAMAR GROUP

 





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Στη μεγαλύτερη απεργία των τελευταίων ετών συμμετείχε η Διοίκηση του Σωματείου, ενώνοντας τις φωνές μας με άλλους εργαζόμενους, αγρότες, φοιτητές και μαθητές. Η παρουσία μας στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Χαλκίδα, Θήβα εξέφρασε την οργή των συναδέλφων μας για την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, για υπογραφή σύμβασης με αυξήσεις στους μισθούς, μέτρα για την ακρίβεια που λεηλατεί το εισόδημά μας, για δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που έκαναν το βήμα σπάζοντας το φόβο, συμμετέχοντας μαζί μας στη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Αθήνας, πίσω από το πανό του Σωματείου.

Συνεχίζουμε με τη δράση μας βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες για αυξήσεις καθολικά και οριζόντια 10% τον πρώτο χρόνο (5% από 1/1/2024 και 5% από 1/72024), 4% τον δεύτερο χρόνο (από 1/1/2025), για μονιμοποίηση εργολαβικών συναδέλφων, για να μη χαθεί καμία θέση εργασίας στη Θήβα.

Στους επόμενους αγώνες μπορούμε και είναι ανάγκη να συναντηθούμε όλοι οι εργαζόμενοι της ΦΑΜΑΡ, δυναμώνοντας την προσπάθεια για υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ