PSS

10 Φεβρουαρίου, 2024

Παναθηναϊκός AKTOR: "Δια παντός απαγόρευση εισόδου στον 'φίλαθλο' που επιτέθηκε λεκτικά σε έναν εκ των διαιτητών". ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ;;;

 


Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε μία σημαντική νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για την EuroLeague, επικρατώντας της τουρκικής ομάδας στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, η πράσινη ΚΑΕ μέσω ανακοίνωσής τόνισε πως τάσσεται διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή βίας και καταδίκασε την λεκτική επίθεση από φίλαθλο σε έναν εκ των διαιτητών της αναμέτρησης, απαγορεύοντάς του δια παντός την είσοδο στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR τάσσεται διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή βίας, όπως έχει πολλάκις αποδείξει με τη στάση της.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοί μας ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετική, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Είναι αυτονόητο πως καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση που δέχθηκε ένας εκ των διαιτητών της αναμέτρησης από έναν «φίλαθλο». Είναι αυτονόητο πως δεν θα επιτρέψουμε σε έναν άνθρωπο να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα του συνόλου του κόσμου μας.

Είναι επίσης αυτονόητο πως του αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και η είσοδός του στο ΟΑΚΑ απαγορεύεται δια παντός".

-------------------------------------------------------------

ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ  ΕΥΒΟΙΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ;;;

Τι ορίζει ο αθλητικός νόμος εδώ στην Ελλάδα;;
Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ;;;