PSS

27 Φεβρουαρίου, 2023

Χαμός στην Χαλκίδα: Καταγγελίες και συλλήψεις για τα… σουβλάκια στην πλατεία του Αγίου Νικολάου

 


.
Ο χρήστης Eleni Aidini είναι στην πόλη Χαλκίδα, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

20 ώρ. 
Σήμερα η Χαλκίδα μας βούλιαξε από κόσμο!!
Ένα γεγονός που με χαροποίησε κ συγχρόνως ανταπέδωσε τις προσδοκίες μου δικαιώνοντας τις ώρες ευχάριστης κόπωσης.
Δεν θέλησα να συγκριθώ, όπως κάποιοι πιστεύουν, όχι επειδή δεν μου το επιτρέπει ο εγωισμός μου,αλλά μου το απαγορεύει η αξιοπρέπεια μου!
Όλη η πόλις κινήθηκε όπως λένε σε γρήγορους ικανοποιητικούς για τους επαγγελματίες ρυθμούς!
Τα μέτρα ασφαλείας,οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,η συνεργασία με τους φορείς κλπ, απέδωσαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Τα ξενοδοχεία κ τα airbnb nταν sold aut,στα taxi άκρως ικανοποιητικές οι διαδρομές τους,η εστίαση ανεφοδιαζόταν συνεχώς προϊόντα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας!
Η εστίαση...αυτής όπου ο πρόεδρός της χθες με κατήγγειλε επειδή διέθετα σε παραδοσιακή εκδήλωση αποκριάς κεράσματα στους συμπολίτες μας,κ πέρασα την νύχτα την ταλαιπωρία του αυτοφώρου! Πόση πικρία μπορεί να επιφέρει αυτό?!
Πόσο φτηνά, ποταπά συναισθήματα οδηγούν κάποιων ανθρώπων τις πράξεις??
Πόσο πιο χαμηλά πρέπει να συρθούν για να κάνουν το "ανεβασμά" τους??!!
Πόση ικανοποίηση άραγε ένιωσαν κ ΠΌΤΕ ?Χθές ή Σήμερα??

  • Βασιλης Ευθυμιου
    Δεν σε κατήγγειλε ο προεδρος της εστίασης στον οποίο αναφέρεσαι αλλά όλη η εστίαση για τις πρακτικές σας!Και στην αγορά έψηνε σουβλάκια ο Δήμος η (ΔΑΕΠΕΧ) με την κυρία Κοντου και μοίραζε κρασί δωρεάν και η εστίαση ήταν χορηγός στο κρασί και δεν έγινε καμία καταγγελία και στην προηγούμενη στην Αγία Βάρβαρα επίσης! Σταματα την κλάψα και ενημερώστε τον κόσμο με αλήθειες! Την λευκή νύχτα γιατί δεν δίνατε δωρεάν ρούχα και παπούτσια έξω από τα εμπορικα μαγαζιά;Γιατί η δημαρχος κατήγγειλε μικροπωλητές στην αστυνομία που πουλούσαν την πραμάτεια τους και τους συνέλαβαν; Γιατί αυτό ήταν το σωστό για να διαφυλάξει τα δικαιώματα των εμπόρων! Έτσι λοιπόν και εμείς αφου εσείς αλλά είπατε και αλλά κάνατε,έπρεπε να διαφυλαχθούν τα δικά μας τα δικαιώματα! Και επειδή βλέπω οτι μερικοί δεν βάζετε μυαλό ενημερώστε τους πολίτες για πιο λόγο σας μήνυσε η αστυνομία (υπάρχει αντίγραφο ) και οχι εγώ που θα μπορούσα!Λοιπόν δεν έγινε καμία καταγγελία για την δωρεάν διάθεση εδεσμάτων και όχι μόνο!!Το σωματείο είναι αρωγός σε όλες αυτές τις δράσεις και έπι χρόνια χρηματοδοτούσε το καρναβάλι και όχι μόνο…Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε μια συγνωμη από όλους τους εστιάτορες που σπιλώσατε δήθεν οτι έχουν πρόβλημα με τα εδέσματα ΨΕΜΑΤΑ!!! Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά…

    • Μου αρέσει!
    • Απάντηση
    • 14 ώρ.




=================================

Το κέφι είχε ανάψει για τα καλά το Σάββατο το βράδυ στην πλατεία Αγίου Νικολάου στην Χαλκίδα λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων που διοργάνωνε ο Δήμος και ο ΔΟΑΠΠΕΧ.

Επικρατούσε το αδιαχώρητο, η τσίκνα από τα σουβλάκια ήταν μεγάλη και ξαφνικά λίγο μετά τις 21:00 εμφανίστηκαν αστυνομικοί στον χώρο της εκδήλωσης.

Όλοι νόμιζαν ότι ήταν μέρος της εκδήλωσης και ότι οι αστυνομικοί ήταν μασκαράδες, όμως όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ήταν κανονικοί αστυνομικοί που συνέλαβαν την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη και τον Διευθυντή, Φώτη Γκούνη  για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Η σύλληψη σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε μετά τις καταγγελίες καταστηματαρχών, ότι δεν τηρούνταν οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για την προστασία των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα υπήρξαν καταγγελίες για πλημμελή συντήρηση των προϊόντων που μοιράζονταν δωρεάν στον κόσμο που έσπευδε να προμηθευτεί σουβλάκια.

=========================

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙ....... ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ. 

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ;;;

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ.