PSS

13 Οκτωβρίου, 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD & LIFE 2022» Μόναχο, Γερμανία

 



Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Εξωστρέφειας & Επιχειρηματικότητας

Ευάγγελου Κούκουζα


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

«FOOD & LIFE 2022»

Μόναχο, Γερμανία

30 Νοεμβρίου - 04 Δεκεμβρίου 2022

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την πρόθεση να συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη φορά, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «FOOD & LIFE 2022», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου 2022, στον εκθεσιακό χώρο Messe München στο Μόναχο στη Γερμανία, για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων Β2C της Βαυαρίας και της Νότιας Γερμανίας, κατά τη διάρκεια της οποίας επιτρέπονται οι πωλήσεις προϊόντων προς το κοινό, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με σκοπό την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές του εξωτερικού.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην εν λόγω έκθεση τα έτη 2017, 2018 και 2019. Την ίδια αποτελεσματικότητα και επιτυχία προσδοκά να διατηρήσει και το 2022, έπειτα από δύο έτη απουσίας λόγω ακύρωσης της έκθεσης εξαιτίας της πανδημίας του COVID19.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θέλοντας να διεισδύσει στην αγορά τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας θα συμμετέχει στην έκθεση και θα δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας να αναδείξουν και να προβάλουν τα υψηλής ποιότητας παραγόμενα προϊόντα τους.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θέλοντας να αναδείξει και να προωθήσει τα εξαιρετικής ποιότητας στερεοελλαδίτικων προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών και προσβλέποντας σε μια δυναμική ανάκαμψη των εξαγωγών στην «μεταCOVID» εποχή, θα καλύψει το κόστος συμμετοχής περίπου κατά 95%. Το κόστος για κάθε εκθέτη θα είναι το εφάπαξ ποσό των 250€ (πλέον Φ.Π.Α.).

Το κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται στα 250€ (πλέον Φ.Π.Α.).

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων στο Περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των εκπροσώπων βαρύνουν τον εκθέτη, καθώς και το κόστος επιστροφής προϊόντων.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, που θα βρείτε στον σύνδεσμο: https://forms.gle/jgjZ4JdgWeVNVVWZ8

Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής θα πρέπει εντός δύο εργάσιμων ημερών από τη συμπλήρωση της αίτησης να καταβληθεί το 30% του κόστους συμμετοχής, δηλαδή 75€ (πλέον Φ.Π.Α.). Τα στοιχεία θα τα βρείτε σε σχετικό email που θα λάβετε με την υποβολή της αίτησης. Επιπλέον, οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

Συνημμένο:

-Παροχές Περιπτέρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑ ΕΚΘΕΤΗ

Ø Ωφέλιμος χώρος ανά εκθέτη τουλάχιστον 6 m2

Ø Πάγκος παρουσίασης - πώλησης 110x60xY80cm με μετόπη και ράφι αποθήκευσης

Ø Ανοικτή προθήκη 64x28xY159cm με 4 ράφια

Ø 1 κάθισμα

Ø Ψηφιακή εκτύπωση 100x70cm με λογότυπο εκθέτη στον πάγκο πώλησης

Ø Ψηφιακή εκτύπωση 100x30cm με επωνυμία με επωνυμία εκθέτη στη μετόπη του πάγκου

Ø Ψηφιακές εκτυπώσεις και επένδυση κεντρικής κατασκευής με λογότυπα και εικαστικό Περιφέρειας

Ø Επένδυση με μοκέτα

Ø Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Ø 2 Flags ύψους 4 μ. με λογότυπα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Ø 2 στρογγυλά τραπέζια διαμέτρου 70 εκ. για συναντήσεις B2B/VIP με 6 καθίσματα (στον κοινόχρηστο χώρο)

Ø Φωτισμό περιπτέρου συνολικά αλλά και ανά stand εκθέτη

Ø 1 μίνι ψυγείο (στην κεντρική αποθήκη του περιπτέρου)

Ø Κρεμάστρες για παλτά (στην κεντρική αποθήκη του περιπτέρου)

Ø Καλαθάκια απορριμμάτων

Ø Προαιρετική εγγραφή στον On-line κατάλογο της έκθεσης (Smart Package) : 270 €/εκθέτη + ΦΠΑ

Ø 2 κάρτες εισόδου ανά εκθέτη

Ø Δωρεάν προσκλήσεις επισκεπτών

Ø Καθαρισμός περιπτέρου

Ø Αποστολή 1 (μίας) ευρωπαλέτας ξηρού φορτίου/εκθέτη (βιομηχανικές παλέτες και προϊόντα συντήρησης - κατάψυξης χρεώνονται επιπλέον) από κεντρική αποθήκη μεταφορικής Αθήνα προς Εκθεσιακό Κέντρο Μονάχου, χωρίς επιστροφή. Η χρέωση για την επιστροφή βαρύνει τον εκθέτη. (230 €/ευρωπαλέτα + ΦΠΑ)

Ø Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος με 1 container 20’, εντός του εκθεσιακού και πλησίον περιπτέρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για εμπορεύματα ξηρού φορτίου (1 ευρωπαλέτα ανά εκθέτη)

Ø Ενοικίαση περονοφόρου με οδηγό για εκφόρτωση - επαναφόρτωση εμπορευμάτων (έναρξη - λήξη έκθεσης)

Ø Παροχή παλετοφόρου για μεταφορά εμπορευμάτων εκθετών καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης

Ø Αποστολή (Αθήνα - Εκθεσιακό χώρο Μονάχου, χωρίς επιστροφή) των ευρωπαλετών των εκθετών ξηρού φορτίου (όχι βιομηχανικές παλέτες, όχι προϊόντα συντήρησης - κατάψυξης)

Ø Εκδήλωση εκτός Εκθεσιακού χώρου του Μονάχου με μπουφέ και αναψυκτικά για την πραγματοποίηση συνάντησης με αγοραστές του εξωτερικού.

Το κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται στα 250€ (πλέον Φ.Π.Α.).

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, που θα βρείτε στον σύνδεσμο: https://forms.gle/jgjZ4JdgWeVNVVWZ8

Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής εντός δύο ημερών από τη συμπλήρωση της αίτησης πρέπει να καταβληθεί το 30% του κόστους συμμετοχής, δηλαδή 75€ (πλέον Φ.Π.Α.). Τα στοιχεία θα τα βρείτε σε σχετικό email που θα λάβετε με την υποβολή της αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr