PSS

23 Οκτωβρίου, 2022

Έβαλαν την πινακίδα πάνω σε διάβαση τυφλών!ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ !!!!! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΧΑΪΝΑ.ΤΟ ΓΙΑΤΙ ;; ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ...

 



Γιάννενα Μόλις το φτιάξανε 🥴☹️

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Δεν είναι η μόνη κακοτεχνία που βλέπουμε στην Ελλάδα, αλλά αυτή στα Ιωάννινα προφανώς διεκδικεί κάποιο... βραβείο. Μπορεί να ευθύνται ο Δήμος, μπορεί ο εργολάβος που ανέλαβε το συγκεκριμένο έργο, μπορεί και ο υπάλληλος που το παρέλαβε, αλλά ειλικρινά δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς το σκέφτηκε αυτός που το έκανε.

Ωστόσο υπάρχει άνθρωπος που τοποθέτησε πινακίδα που οριοθετεί πιάτσα ταξί, πάνω στις ειδικές διαγραμμίσεις πεζοδρομίου που χρησιμοποιούν άτομα με προβλήματα όρασης για να κινούνται.

Αγνοια ή πλήρης αδιαφορία; To αποτέλεσμα είναι ίδιο και ο Δήμος μάλλον θα πρέπει άμεσα να ξηλώσει την πινακίδα και να αποκαταστήσει το πεζοδρόμιο.

===============================================

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΧΑΪΝΑ.ΤΟ ΓΙΑΤΙ ;;

ΑΠΛΟ.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΔΟ ,ΚΑΤΑ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ , ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΜΙΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....

ΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!