PSS

25 Φεβρουαρίου, 2022

Ενα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στον διοικητή , στους Ιατρούς , το νοσηλευτικό προσωπικό , τις κυρίες της καθαριότητας , τους ανθρώπους της φύλαξης και σε όλο το προσωπικό , είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να πούμε για εκείνους που πάντα και υπό συνθήκες πίεσης δηλώνουν παρούσες και παρόντες , για όλους τους ασθενείς !!!!

 



Πριν από 10 ημέρες , χρειάστηκε να περάσω το κατώφλι του Νέου Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και συγκεκριμένα να επισκεφτώ την παιδιατρική κλινική του !!
Ενα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μεγάλο
μπράβο
στον διοικητή , στους Ιατρούς , το νοσηλευτικό προσωπικό , τις κυρίες της καθαριότητας , τους ανθρώπους της φύλαξης και σε όλο το προσωπικό , είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να πούμε για εκείνους που πάντα και υπό συνθήκες πίεσης δηλώνουν παρούσες και παρόντες , για όλους τους ασθενείς !!!!
Παράλληλα διαπιστώσαμε μία ανάγκη , τα παιδάκια που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική , για να ξεχαστούν και να τους απαλύνουμε τον πόνο τους , αφού οι ώρες στα νοσοκομεία μοιάζουν ατέλειωτες , θεωρήσαμε πως πρέπει να εφοδιάσουμε τα δωμάτια με πολλά παιδικά βιβλία και με ταμπλετ , ώστε οι ώρες και οι ημέρες νοσηλείας να περνούν όσο πιο ευχάριστα γίνεται για αυτά ,αλλά και για τους συνοδούς γονείς που δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να έχουν κάτι αντίστοιχο , για τα παιδιά τους ή ακόμα και για τους ίδιους !!! Επίσης και μία τηλεόραση για προβολή κινουμένων σχεδίων , παιδικών προγραμμάτων , για τον χώρο αναμονής των παιδιών !!!
Ο Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακουπαλλήλων Αν. Στερεάς Εύβοιας παρέδωσε σήμερα μέσω του Πρόεδρου του , Πάνου Καραμούζη , του αντιπροέδρου του Σωτήρη Βάθη και του συνεργάτη του προέδρου κυρίου Περιβολάρη Ιωάννη τον συγκεκριμένο εξοπλισμό , στην παιδιατρική κλινική , παρουσία του διοικητή κου Χατζημαργαρίτη , της διευθύντριας της παιδιατρικής κας Κουλουρά , του διευθυντή της ιατρικης υπηρεσίας κυρίου Αναγνώστου , της διευθύνουσας κας Δεληγιώργη , των ιατρών κυρίου Παπαϊωάννου , κυρίου Θεοχάρη , της κυρίας Παπακωνσταντίνου , της κυριας Μακρή και του νοσηλευτικού προσωπικου , μία 1)τηλεόραση , τέσσερα (4 )τάμπλετ και 30 παιδικά βιβλία !!! Επίσης δεσμευτήκαμε στον κύριο διοικητή να δημιουργήσουμε μια βιβλιοθήκη για όλους , ασθενεις , συνοδούς και προσωπικό με δικά μας έξοδα άμεσα όπου εκεινος μας υποδείξει !!!!Η ευχή μας είναι , να μη χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ποτέ από κανένα παιδί ή γονιό , αχρείαστα να είναι και οι κλίνες του νοσοκομείου να παραμένουν ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΙΕΣ !!!!
Ειναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε !!!
Σας ευχαριστούμε πολύ !!!