PSS

18 Σεπτεμβρίου, 2024

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ.. ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ στην συνεχιζόμενη ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ.

 


Φίλες & Φίλοι
Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Νοσοκομείου Χαλκίδας <<Ο Ιπποκράτης>>, σας ενημερώνω για το πρόσφατο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που αποφασίσαμε ως Δ.Σ.
♡♡♡ 》ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ,ΚΑΛΩΝΤΑΣ THN KA EYΑΓΓEΛIA ΠAΠAEYΘYMIOY THΛ.6934319751
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- 9/11/24
Σύνδεσμος Φίλων Νοσοκομείου Χαλκίδας «Ο Ιπποκράτης»:
ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ στην συνεχιζόμενη ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ.
Τα ζητήματα ΥΓΕΙΑΣ αφορούν όλη την κοινωνία μας!
Η κοινωνία μας βιώνει καθημερινά τη συνεχιζόμενη επικίνδυνη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Χαλκίδας και είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη με τις σοβαρές ελλείψεις σε Προσωπικό και την εν γένει λειτουργικότητά του. Μη αξιοποιώντας δυστυχώς τις άρτιες κτιριακές εγκαταστάσεις του και το σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό του.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ μας, έχοντας διανύσει 14 χρόνια λειτουργίας του, έχοντας ως βασικό γνώμονα τη στήριξη του Νοσοκομείου για ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας στους Συνανθρώπους μας, εν όψει της απαράδεκτης αυτής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, συνεδρίασε (9/92024) το Διοικητικό του Συμβούλιο και αποφάσισε:
■ Να επικοινωνήσει με όλους τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας, ζητώντας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να γίνουν αρωγοί στην διεκδίκηση και επίλυση των σοβαρών προβλημάτων και δυσλειτουργιών του Νοσοκομείου μας.
■ Να επικοινωνήσει εγγράφως και με φυσική παρουσία μας στο Υπουργείο Υγείας
■ Και κυρίως να κινητοποιήσει την τοπική κοινωνία ώστε να αποτελέσει τον πλέον ισχυρό μοχλό πίεσης και διεκδίκησης στην επίλυση των σοβαρών αυτών προβλημάτων και δυσλειτουργιών του Νοσοκομείου μας, με πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού για την εύρυθμη, αποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία του.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ για το υπέρτατο αγαθό της ΥΓΕΙΑΣ!!
Ο Πρόεδρος
Τζαφέρος Παναγιώτης
Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτρης Σαλεμής