PSS

12 Απριλίου, 2022

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: 📣 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 









ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: 📣 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
🔻 Καταπολέμηση των κουνουπιών με τη μέθοδο της προνυμφοκτονίας, αποκατάσταση οδοστρώματος στον δρόμο του ΚΤΕΛ στο Αλιβέρι, εγκαίνια πλατείας Μηλακίου 🔺
⏩ Σήμερα 12 Απριλίου στην Κοινότητα Αλιβερίου, συνεργεία της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών του έτους 2022, διενεργήθηκαν από εδάφους παρεμβάσεις προνυμφοκτονίας σε διάφορα σημεία του Αλιβερίου, ιδιαιτέρως στις εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών, όπως σε φρεάτια και σε μεγάλους χώρους πρασίνου όπου εντοπίζονται στάσιμα νερά.
⏩ Επίσης, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του οδοστρώματος στην περιοχή κοκκινόγια στον δρόμο προς το ΚΤΕΛ.
⏩ Ενώ, ο Εξωραϊστικός & Φιλοδασικός Σύλλογος Μηλακίου & ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ πραγματοποίησαν εκδήλωση εγκαινίων της Πλατείας του Μηλακίου, σήμερα 12 Απριλίου, όπου τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους της δημοτικής αρχής ο Αντιδήμαρχος έργων, κ. Μπαράκος Νικόλαος και από πλευράς Κοινότητας ο Πρόεδρος κ. Παπαδιόχος Γεώργιος. & ο κοινοτικός σύμβουλος κ. Αλέξης Προκόπιος.
👉 Το παρών έδωσε και ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου με καταγωγή από το Μηλάκι, κ. Φούντας Χρήστος, του οποίου η προσφορά στα κοινά επι σειρά ετών υπήρξε πολύτιμη, συνεχίζοντας να δίνει το παρών, πάντοτε πρόθυμος, σε ότι χρειαστεί, όποτε και όταν του ζητηθεί.