PSS

11 Δεκεμβρίου, 2021

Πέθανε από κοροναϊό πρώην υποψήφιος βουλευτής -ΕΥΒΟΙΑ


 Θύμα του κορωνοϊού είναι και ο γιατρός και πρώην υποψήφιος βουλευτής Νίκος Μπαραμπούτης από την Αμάρυνθο, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό.

 Άφησε την τελευταία του πνοή, πριν λίγα 24ωρα, στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αττικής που νοσηλευόταν, ενώ ήταν μη εμβολιασμένος.

Ήταν γιατρός παθολόγος και υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ στην Εύβοια, ενώ πρόσφατα είχε προσχωρήσει πολιτικά στο κίνημα «Έλληνες για την Πατρίδα».

=====================

Ο Νικόλαος Μπαραμπούτης ήταν Ιατρός Παθολόγος. Ήταν πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια Ιταλίας. Από το 1988 έως το 1995 εργάστηκε ως ειδικευόμενος παθολόγος στην παθολογική κλινική του 7ου νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών. Παράλληλα εκπλήρωσε και την υπηρεσία υπαίθρου, εργαζόμενος ως αγροτικός ιατρός. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Λοχίας Πεζικού. Κατόπιν αυτών, απέκτησε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας της παθολογίας και εργάστηκε στο 7ο νοσοκομείο Αθηνών έως το 2007. Ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρούσε παθολογικό ιατρείο έως το 2017. Ήταν μελετητής και λάτρης της ελληνικής ιστορίας, της ελληνικής φιλοσοφίας και προσκυνητής των Ελληνοχριστιανικών παραδόσεων. Με αυτά τα δεδομένα είχε ενταχθεί στους ΕΛΛΗΝΕΣ.

«Οὐδέν Πατρίδος γλυκύτερον»
Χρυσόστομος Ἰωάννης