PSS

15 Νοεμβρίου, 2021

Ευχαριστούμε θερμά τα Χωματουργικά Παπαχρήστος για την μεγάλη του χορηγία στην ομάδα μας για την αγωνιστική χρονιά του 2021-22

 

Ευχαριστούμε θερμά τα Χωματουργικά Παπαχρήστος για την μεγάλη του χορηγία στην ομάδα μας για την αγωνιστική χρονιά του 2021-22. Σας ευχαριστούμε που για ακόμα μια χρονιά είστε στο πλάι μας και συμβάλλοντας στην προσπάθεια μας!



Θα ήθελα με την σειρά μου να συγχαρώ των νέο πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΕΎΒΟΙΑΣ κύριο Παναγιώτη Μάλλιο για την εκλογή του. Εύχομαι καλή αρχή καλό κουράγιο και δύναμη είναι ένας άνθρωπος δραστήριος και είναι σίγουρο πως θα δουλέψει σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θερμά συγχαρητήρια και στον νέο πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ κύριο Νίκο Δρακογιαννη ένα άνθρωπο που μέχρι τώρα έχει δείξει πως δεν σταματάει πουθενά δεν κοιτάει ρολόι και έχει δείξει πως έχει υπευθυνότητα και μεράκι σε ότι θέση και αν βρίσκεστε, τον ευχαριστώ θερμά που μέσα από το χθεσινό συμβούλιο με εμπιστεύτηκε στην θέση του αντιπροέδρου της ΔΗΜΤΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, εύχομαι καλή συνεργασία και καλό κουράγιο, ένα μεγάλο δρόμο να διανύσουμε και θα το κάνουμε με μεράκι με όρεξη και πάνω από όλα με συνεννόηση και σεβασμό. Καλή αρχή σε όλους.