PSS

05 Ιουνίου, 2021

Θ. Μπουραντάς-Γιάννα Αγγελοπούλου για ανάδειξη προσωπικότητας Παπανικολάου





Ο Νίκος Αγγελής κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Διαχειριστής
 3 ώρ. 
Συγχαρητήρια
δέχθηκε ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς από την πρόεδρο της επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη για την πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου σχετικά με την ανάδειξη της προσωπικότητας του μεγάλου Ευεργέτη της Ανθρωπότητας Ιατρού Γ. Ν. Παπανικολάου. Στην συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο Χαλκίδας την Παρασκευή 4 Ιουνίου υπήρξε ένα εγκάρδιο κλίμα συνεργασίας της προέδρου της επιτροπής και των δημάρχων που κατέθεσαν προτάσεις στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης «Ελλάδα 1821-Ελλάδα 2021»
Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου θα δημιουργήσει ένα ψηφιακό μουσείο στο σπίτι που γεννήθηκε ο Γεώργιος Παπανικολάου αξιοποιώντας μέσω του προγράμματος σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής, το οποίο θα δώσει στους δημότες πολλαπλά οφέλη, εκπαιδευτικά, οικονομικά, τουριστικά κλπ.
==========================================

Ευριπιδης Κορωνης
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ....ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ...... ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ.... ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ....... ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΩΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ , ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ COVID -19 KAI ΧΩΡΙΣ KANENA TEST (51 επιβεβαιωμένα κρούσματα καταγράφηκαν στην Εύβοια συνολικά το τριήμερο 1, 2 και 3 Ιουνίου 2021...).....ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΦΙΕΣΤΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΤΕ ΕΑΝ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ή ΟΧΙ ΜΑΪΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ......( ΚΟΙΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ........) ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΖΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΑΠΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ....ΠΟΣΟΙ ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΜΕΝΟΦΟΥΡΘΙΩΤΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;; ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΑΣΙΟΓΡΑΦΟΚΑΜΕΡΑΜΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ;;;; ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΟΒΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΑΤΕ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ...... ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ .....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....