PSS

16 Ιανουαρίου, 2023

Προγραμματική Διακήρυξη, του συνδυασμού για τον Δήμο Χαλκιδέων με την ονομασία --Δημοτική Συνεργασία-- του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Ανδρέου.

 Dimitris Andreou

Προγραμματική Διακήρυξη, του συνδυασμού για τον Δήμο Χαλκιδέων με την ονομασία <<Δημοτική Συνεργασία>> του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Ανδρέου.
Είναι πλέον αντιληπτό ότι ο Δήμος μας χρειάζεται επανασχεδιασμό και συντονισμό δράσεων και λειτουργιών καθώς και νέες προοπτικές. Επιδίωξή μας είναι ένας Δήμος υγιής οικονομικά, δραστήριος & σύγχρονος, με έργα θετικά και χρήσιμα για τους δημότες. Με μία ομάδα έμπειρων στελεχών καθώς και πολλών νέων και άξιων ανθρώπων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας, θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να αντιστρέψουμε την τωρινή κατάσταση της αδράνειας, της αδυναμίας και κωλυσιεργίας στη λήψη αποφάσεων, της δυσλειτουργικής διαχείρισης και της δύσκολης καθημερινότητας των δημοτών.
Το Πρόγραμμά μας, κινείται σε βασικούς άξονες, εξειδικεύεται κατά θέμα και είναι συγκεκριμένο και εφικτό. Οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τον συνδυασμό μας, θα ασχοληθούν ενεργά αναλαμβάνοντας άμεσα δράση στον τομέα που άπτεται του αντικειμένου, της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας τους.
Σε πρώτη φάση, ανακοινώνουμε τους βασικούς θεματικούς άξονες, επιγραμματικά:
Αναθεώρηση Λειτουργιών & Υπηρεσιών του Δήμου
Κυκλοφοριακό -Αστικές Παρεμβάσεις & Μεταρρυθμίσεις
Οικονομική Ανάπτυξη & Κίνητρα
Τουρισμός & Πολιτισμός
Κοινωνικές Δράσεις
Εκπαίδευση & Αθλητισμός
Δεδομένου ότι βασική επιδίωξή μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, θα είμαστε σε διαρκή διάλογο με την τοπική κοινωνία. Για την υλοποίηση έργων, δεν αρκούν οι γενικόλογες και χωρίς περιεχόμενο εξαγγελίες. Με συνεχή επικοινωνία & συνεργασία με την Πολιτεία και την Περιφέρεια, αλλά κυρίως με καθημερινή δουλειά, ξεκάθαρους στόχους, αυστηρά χρονοδιαγράμματα υλοποίησης, πίεση όσο και προς όποια κατεύθυνση απαιτείται, αφοσίωση και επιμονή, το επιθυμητό αποτέλεσμα θα έρθει. Όταν υπάρχει ρεαλιστικό όραμα και ξεκάθαρο πρόγραμμα και αυτά είναι αποδεκτά από τους δημότες, είναι βέβαιο ότι θα βρουν την ανταπόκριση που τους αρμόζει.
Οι καιροί των υποσχέσεων και της δημιουργίας εντυπώσεων έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Ο συνδυασμός μας, με ταπεινότητα, προσωπική και ομαδική δουλειά από καταρτισμένα στελέχη, με πολλή αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο αλλά κυρίως με τη δική σας υποστήριξη, δεσμεύεται να βελτιώσει ουσιαστικά τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας και να παλέψει για έναν εξελισσόμενο, πρότυπο Δήμο.
Σύντομα θα ανακοινωθούν συγκεκριμένες δράσεις για έργα που θεωρούμε ότι είναι άμεσης προτεραιότητας για τον Δήμο μας.
Χαλκίδα 15 Ιανουαρίου 2023