PSS

23 Δεκεμβρίου, 2021

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ 2021

 








ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ VIA ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ

Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2021

 Η Αγγελάκης δίπλα στα παιδιά της Εύβοιας

 - Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στα σχολεία της Αγίας Άννας και της Τριάδας Η Αγγελάκης ΑΕ στηρίζει έμπρακτα τον τόπο της και τα παιδιά της Εύβοιας, προσφέροντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της Αγίας Άννας και κλιματιστική μονάδα στο Δημοτικό Σχολείο Τριάδας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Μέσα από αυτή τη δράση, η Αγγελάκης συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης αλλά και της καθημερινότητας των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον και ταυτόχρονα δηλώνει την αμέριστη υποστήριξή της στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, που τόσο δοκιμάστηκε φέτος από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού. 

Την Τρίτη 21/12, στις 16:30, στο γιορτινό κλίμα των ημερών, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παράδοση του τεχνολογικού εξοπλισμού στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας, παρουσία του Δημάρχου της κοινότητας, κ. Γιώργου Τσαπουρνιώτη, της Διευθύντριας του σχολείου, κ. Μαρίας Ντίμου και εκπροσώπων του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου, και συγκεκριμένα των κυριών Σταματούλας Λάζου και Ασημίνας Σταΰδη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. Άγγελος Σταματέλλος και η κ. Γιώτα Κωνσταντίνου. Το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας ιδρύθηκε την δεκαετία 1960-1970 και αποτελεί δωρεά ενός κατοίκου του χωριού. Σήμερα, στο σχολείο φοιτούν 32 παιδιά από 8 κοντινά χωριά της περιοχής και τα τελευταία χρόνια λειτουργεί και προαιρετικό ολοήμερο σχολείο. Η Αγγελάκης ΑΕ υποστηρίζει ενεργά την τοπική κοινωνία και οικονομία και στέκεται αρωγός σε ευπαθείς ομάδες και κοινωνικούς φορείς, με τις δράσεις κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας. Τ: +30 2221180500 | F: +30 2221040347 | www.aggelakis.gr 2 Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε. Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας και αποτελεί σταθερό πυλώνα τόσο ανάπτυξης, για την ελληνική περιφέρεια, όσο και στήριξης της οικονομίας. 


Σήμερα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα. Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία. 

Ευχαριστούμε την Ακαδημία Basketaki Νέας Αρτάκης η οποία θέλοντας να μοιράσει χαμόγελα, επέλεξε τη δωρεά παιχνιδιών για τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας των πυρόπληκτων οικογενειών του Δήμου μας!













Σχολή Οδηγών Μπάμπης Κορώνης


Καλή χρονιά χαρούμενο το νέο έτος! Ας ελπίσουμε ότι με αγάπη και χαμόγελο καταφέρουμε κ αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που μας ταλαιπωρούν, ειδικά σε μια εποχή που θερίζει και ο ιός. Ας μην ξεχνάμε να περνάμε καλά κ να προσέχουμε. ((Για την χρονιά που έρχεται, ευχή καρδιάς θα κάνω! Η μοίρα να σκορπά χαρές να περπατάς απάνω! Ευχές για καλή χρονιά)) Χρόνια πολλά.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ - ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ.....
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ









ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΜΙΓΓΟΣ
ΕΔΩ ΕΡΕΤΡΙΑ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
🎅
Νιώστε τη μαγεία των Χριστουγέννων!
Τα φετινά Χριστούγεννα, οι τοπικές μας αγορές στον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ κάνουν την κάθε μέρα γιορτή!
🎄Φόρεσαν τα γιορτινά τους και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, οι καταναλωτές μπορούν να ζήσουν τη φετινή γιορτινή εμπειρία, κάνοντας τις αγορές τους και απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες από τις τοπικές μας επιχειρήσεις με ασφάλεια και χαμόγελα!
⭐Στηρίζουμε την πόλη μας ! Στηρίζουμε την αγορά μας!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!









Kollia Anna-Maria

Travel Agency Manage


M.S. KOLLIAS TRAVEL 

Platanaki Thivon (ΕΔΡΑ)

PAN. TSALDARI 54 - VYRONAS (ΥΠΟΚΑΤΆΣΤΗΜΑ)

T : 210-7622043

F : 210-7622043 

CELL : 6984497010 

Email : info@kolliastravel.gr

Site : www.kolliastravel.gr


Από Το καινούργιο το ωραίο το γλυκό στον κόμβο της Ερέτριας!!!!
 













ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ..........................










Ο ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ 
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΚΟΡΩΝΗΣ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΙΠΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΡΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΑΙ evriposnews.eu
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕΘΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ


 


ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟ ;;;






ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 
ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2021

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία , αγάπη και ευτυχία σε σας και τις οικογένειες σας!!























NIKOΣ ΓΟΥΡΝΗΣ 
         ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ  ΔΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ


Από την εκδήλωση στο Μίστρο για τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από την Περιβαλλοντική και Εθελοντική Ομάδα "Η Αγία Μαρίνα "και τα παιδιά του Χορευτικού Συλλόγου Μίστρου.


Η γέννηση τού Χριστού ας σημάνει
την αρχή για καλύτερη ζωή γεμάτη από αλήθεια και φώς.
Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Ματράκας Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων
PANOS MATRAKAS







 




























Μήνυμα του Βαγγέλη Αποστόλου, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Ευβοίας για το νέο έτος:

 “Μια πολύ δύσκολη και οδυνηρή χρονιά πέρασε, με την ελληνική κοινωνία να θρηνεί, για χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία, για 17 γυναίκες που δολοφονήθηκαν, για το βιός και το περιβάλλον που κάηκε στις καταστροφικές πυρκαγιές. Το 2021 δοκίμασε τις αντοχές μας και επιβεβαίωσε την κυβερνητική απραξία. Ας κάνουμε το 2022 την αρχή νέων κοινωνικών συνθηκών, που θα χτίσουμε μαζί, δίνοντας προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας μας. Στηρίζοντας τους αδύναμους κι ενδυναμώνοντας όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Θερμές ευχές σε όλες και όλους.”









ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Χριστουγεννιάτικη Κάρτα, Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΑΑΤ














Η τεχνική εταιρεία χωματουργικών έργων ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία,καλές δουλειές και να έχουμε όλοι ένα ευτυχισμένο έτος γεμάτο δημιουργικότητα και επιτυχίες

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ
EVRIPOS COMMUNICATIONS
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ



Προπαραμονη Χριστουγέννων.
Το άστρο της Βηθλεέμ να φωτίσει τον νου και την καρδιά μας και να μας οδηγήσει στο δρόμο του καλού, της αρετής, της φιλανθρωπίας και της ελπίδας.
Πολλές ευχές για καλα, ευλογημενα, χαρούμενα και ειρηνικά Χριστούγεννα με ευτυχία αλλά προπαντώς με Υγεία και μόνο Υγεία!!!
Ιδιαιτέρως πολλές ευχές στους άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων μας, που περιπολούν αυτές τις μέρες και ώρες, στην ξηρά, θάλασσα κι αέρα της πατρίδος μας, μακριά από τις οικογένειες τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να φυλαττουν ελεύθερη την πατρίδα μας. Χρόνια τους Πολλά και του χρόνου να εορτάσουν τις Άγιες αυτές ημέρες κοντά στους δικούς τους

  
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ Δήμαρχος Καρύστου
Χρόνια πολλά , καλές γιορτές με υγεία!!!
ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ