PSS

04 Νοεμβρίου, 2021

ΕΜΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑΣ TRAVEL




ΕΜΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΝ
 ΚΟΛΛΙΑΣ TRAVEL



 https://www.kolliastravel.gr

Η M.S. Kollias Travel δραστηριοποιείται στον χώρο της οργάνωσης μεταφορών – μετακινήσεων για πάνω από 50 χρόνια με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια.

Διαθέτουμε στο δυναμικό μας ικανούς, ευγενικούς οδηγούς, πολυετούς εμπειρίας στον κλάδο καθώς και έναν στόλο από λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και άνεσης . Πιο συγκεκριμένα ο στόλος μας αποτελείται από 15 λεωφορεία 9,20,30,40,50 και 60 θέσεων.

Ταξιδέψτε μαζί μας σε οποιονδήποτε προορισμό σε Ελλάδα και εξωτερικό και απολαύστε κάθε διαδρομή αλλά και διαμονή στα μέρη που θέλετε να επισκεφθείτε. Αναλαμβάνουμε μετακινήσεις για οργανωμένα groups ή ομάδες αθλητισμού καθώς και πληθώρα συλλόγων και ιδρυμάτων .
Επιπλέον στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε και να λάβετε μέρος σε όποια από τις οργανωμένες μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές και εξορμήσεις μας !

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά στα τηλέφωνα & E-mails του ταξιδιωτικού μας γραφείου.
Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε σε κάποια από τις εκδρομές μας ώστε να σας γνωρίσουμε και να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας στο χώρο της οδικής μετακίνησης.