PSS

07 Μαΐου, 2021

Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου: Το μήνυμα του Προέδρου Ε.Ε.Σ.

 




Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού 

και Ερυθράς Ημισελήνου: 

Το μήνυμα του Προέδρου Ε.Ε.Σ.

Τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, (την 8η Μαΐου), την αφιερώνουμε στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και χειροκροτούμε δυνατά.

Χειροκροτούμε δυνατά για να στηρίξουμε, ενδυναμώσουμε και ευχαριστήσουμε θερμά, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το τόσο σημαντικό έργο που προσφέρουν από την πρώτη στιγμή της κρίσης, αφανείς ήρωες και αρωγοί στην προσπάθεια της Πολιτείας.

Με το παράδειγμα τους ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και κοινωνική αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποιούν την κοινωνία των πολιτών ώστε με πράξεις αλληλεγγύης και αλτρουϊσμού να αντιμετωπιστούν, οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που απειλούνται με περιθωριοποίηση και κοινωνικό αποκλεισμό.

Δίνουνε όλοι τους δυναμικό παρόν, στην αντιμετώπιση των καθημερινών πολλαπλών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. Τους θαυμάζουμε και τους χειροκροτούμε δυνατά προκειμένου το χειροκρότημά μας να ακουστεί σε κάθε γωνιά του κόσμου σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης.

====================================

ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ......

ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ;;;


==========================================

Ο Δήμος Χαλκιδέων για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου

Η 8η Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, είναι ημέρα αφιερωμένη στους αφανείς ήρωες της μεγαλύτερης εθελοντικής οργάνωσης, που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Η σημερινή μέρα αποτελεί αφορμή να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που είναι αληθινοί μαχητές για την υπεράσπιση της ζωής, της υγείας και τη φροντίδα των συνανθρώπων τους.

Στον Δήμο Χαλκιδέων, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μας εθελοντές, του Περιφερειακού Τμήματος Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου, που στέκονται στο πλευρό των συμπολιτών μας και προσφέρουν με ανιδιοτέλεια τη βοήθεια τους, όπου τους ζητηθεί, όπως σε καταστάσεις επιφυλακής λόγω καιρικών συνθηκών, σε φιλανθρωπικές δράσεις, σε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Σε όλους αυτούς που πρόθυμα δίνουν το παράδειγμα της κοινωνικής συνοχής και του αλτρουισμού, δίνουμε εμείς το πιο δυνατό μας χειροκρότημα.