PSS

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ
ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΜΙΤΖΙΦΙΡΗΣ

30 Δεκεμβρίου, 2017

Ανάσα σε εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες: εμπόρους, μηχανικούς, δικηγόρους, λογιστές, συγγραφείς, γιατρούς, αγρότες κ.α. δίνει η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΡΙΩΤΗΣ
Βουλευτής Ν. Εύβοιας


Χαλκίδα, 29 Δεκέμβρη 2017

Δήλωση του βουλευτή Εύβοιας Γ. Ακριώτη για τη ρύθμιση 120 δόσεων

«Ανάσα σε εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες: εμπόρους, μηχανικούς, δικηγόρους, λογιστές, συγγραφείς, γιατρούς, αγρότες κ.α. δίνει η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Εκτός από την δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών όπου σημειωτέον δεν υπολογίζονται περαιτέρω τόκοι και προσαυξήσεις ενώ ταυτόχρονα αναστέλλεται η λήψη αναγκαστικών μέτρων (συνέχιση της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης επί κινητών ή ακινήτων του οφειλέτη) λήγει και η ομηρεία των οφειλετών που δεν είχαν δικαίωμα ασφαλιστικής ενημερότητας!
Άλλο ένα μέτρο προστασίας των πολιτών που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση, που μαζί με τις ελαφρύνσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, το ΚΕΑ, το μέρισμα, το έκτακτο επίδομα νέων και πολλά άλλα έρχονται να επαληθεύσουν τις προτεραιότητες αυτής της κυβέρνησης».