PSS

11 Δεκεμβρίου, 2019

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΛΑΒΕ. ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΟ-ΔΡΟΜΟΣ.....

 ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΛΑΒΕ. 

  ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΓΙΝΑΝ 
ΥΠΟ-ΔΡΟΜΟΣ.....




 ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΣΚΑΠΑΝΗ 
ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ.




 ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΔΙ
 ΜΕ ΚΛΙΣΗ 7 ΜΟΙΡΩΝ;;;; 
ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΥΛΙΚΟ . 
ΤΙ ΥΛΙΚΟ ;;; 
ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...




 ΤΟ ΣΚΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΙΑ
 (ΤΙ ΕΠΙΜΟΝΗ/ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΝΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!)
 ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ 
ΦΤΗΝΗ ΜΕΛΕΤΗ  
ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.



 Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΜΠΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΡΟΜΟΥ , 
ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΠΙΑ.
ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ.

=========================

Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.



ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.

Μετά από ανακοινώσεις των ανακοινώσεων μας έρχεται το θλιβερό πόρισμα της Χαλκιδέϊκης κοινωνίας να το επιβεβαιώσει.
Δεν είναι στιγμή να λέμε ότι ααααααααα στό'χα πεί εγώ.
Είναι ώρα καινούργιας χάραξης ΤΩΡΑ, με την ΜΟΜΑ αν χρειαστεί, και μάλιστα πιο μικρού κόστους για την σύνδεση των UTILITIES (ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ) ΔΡΟΜΟΥ  και συνέχιση του ήδη χαραγμένου δρόμου ,όπως βλέπετε και στην φωτό δεξιά πλευρά ,που φτάνει σε DEAD END από το κεντρικό κτίριο του Νοσοκομείου στο πίσω μέρος της περίφραξης σε μεγάλη συρταρωτή πόρτα .
Έχουμε πληροφορίες από ειδικούς ότι η εν λόγω περιοχή εκτός περίφραξης για σύνδεση του Νοσοκομείου  με τον Κεντρικό ιστό της Πόλης της Χαλκίδος, χρειάζεται minimum κόστος κατασκευής χωρίς ανασκαφές και σούπα μούπες.

Κάποιοι σπέρνουν RUMORS ότι αν και αυτό θα έπρεπε να γίνει εξ αρχής , δεν το έκαναν και πήγαν από αλλού όπου ήταν γνωστό οτι θα βρουν ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΑΙΑ γιατί :

1ον  Υπάρχουν οικίες χτισμένες κάτω από υψηλής τάσης καλωδίων της ΔΕΗ κόντρα στο νόμο χωρίς άδεια και χρόνια τώρα κανείς δεν έχει ασχοληθεί να τους μετακινήσει και γκρέμισμα ώστε να γίνει διαπλάτυνση και κατασκευή μιας διόδου επικοινωνίας με το καινούργιο κτίριο του νοσοκομείου.
Σημείωση πιο μικρής απόστασης από το κτίριο του Νέου Νοσοκομείου και χρόνια σε χρήση από όλους τους εμπλεκόμενους, μέσα σε αυτούς και τον ΣΤΡΑΤΟ.

2ον  Γιατί έτσι απολλοτριώθηκαν οικόπεδα αχρηστευμένα;;; λόγω αρχαιοτήτων που............


Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ  ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 
ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΜΟΔΙΟΙ 
ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
 ΣΤΟ ΤΕΕ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ :
Αγαπητοί φίλοι και ειδικοί εσείς τι έχετε αμερόληπτα να μας συμβουλέψετε;
Εσείς τι ποσοστό ευθύνης έχετε για αυτήν την άστοχη μελέτη  κατά την άποψη πολλών συμπολιτών μας;
Ερωτηθήκατε ποτέ για κάτι;
Τι προτείνετε ;
Κάποιο σχόλιο για τις αντιπροτάσεις του οργανωμένου Χαλκιδέϊκου λαού τι έχετε να πείτε ;
===============================
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΚΥΜΗΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ
«Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»
ΕΔΡΑ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΧΑΛΚΙΔΑ 5.11.2019
Η λειτουργία του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Εύβοια και για κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά.
Πέρα απ' την καθαρά ιατρική συμβολή του στην διαφύλαξη και προαγωγή της δημόσιας υγείας αποτελεί αναπτυξιακό εργαλείο και απαραίτητο συστατικό της μητροπολιτικής πλέον λειτουργίας της πόλης της Χαλκίδας.
Η πολυετής καθυστέρηση της έναρξης της λειτουργίας του, επιφέρει βαρύ πλήγμα στην αντιμετώπιση των ιατρικών περιστατικών, καθυστερεί επιπλέον την προσφορά μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) και μονάδα αυξημένης φροντίδας (ΜΑΘ) στην κοινωνία μας με τραγικές πολλές φορές συνέπειες και ταυτόχρονα απαξιώνει τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα που έχουν εγκατασταθεί που παραμένουν σε αχρησία.
Η κτιριακή υποδομή του υφιστάμενου νοσοκομείου αδυνατεί να καλύψει τις σύγχρονες απαιτήσεις έχοντας προ πολλού ξεπεράσει τα ανεκτά επίπεδα .
Παρ’ όλον ότι το νέο νοσοκομείο έχει ολοκληρωθεί από πενταετίας η λειτουργία του καθυστερεί απαράδεκτα λόγω της μη πρόβλεψης της ταυτόχρονης λειτουργίας της οδικής σύνδεσης του με τον αστικό ιστό της πόλης.
Η εύρεση αρχαιοτήτων, που ήταν γνωστό ότι υπάρχουν στην περιοχή τόσο κατά την διάρκεια έκδοσης της άδειας δόμησης όσο και από την Ιστορία- στον προβλεπόμενο χώρο της οδικής σύνδεσης με την πόλη, περιπλέκει το θέμα παραπέμποντας την έναρξη της λειτουργίας του Νοσοκομείου στον επόμενο χρόνο κατά τους πλέον αισιόδοξους υπολογισμούς. Άλλωστε η διεύθυνση Αρχαιολογίας έχει ήδη ειδοποιήσει ότι θα υπάρξει πιθανή καθυστέρηση από τις τυχόν κακές καιρικές συνθήκες κατά την διάρκεια του χειμώνα .
Από την πλευρά μας κάναμε και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ευαισθητοποιήσουμε τις αρμόδιες πολιτικές δημοτικές και λοιπές αρχές για την σοβαρότητα του θέματος και την επίσπευση των διαδικασιών,με σχετικές συναντήσεις και κάθε άλλο τρόπο επικοινωνίας με κορωνίδα την επίσκεψη μας στον υφυπουργό υγείας της νέας κυβέρνησης που είναι πλέον αρμόδια για το θέμα
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο απώλειας ζωών από την έλλειψη των απαραίτητων μέσων που μόνο το νέο νοσοκομείο μπορεί να παρέχει και για την υποβάθμιση
της υγείας της Εύβοιας που συνεπάγεται η μη λειτουργία της σύγχρονης αυτής μονάδας υγείας και για τις ευθύνες που θα προκύψουν από πιθανά δυστυχήματα παρά την υπερπροσπάθεια του ιατρικού, νοσηλευτικού , διοικητικού και λοιπού προσωπικού του υφιστάμενου Νοσοκομείου.
Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας και διαμαρτυρόμαστε έντονα για αυτή την κατάσταση.
Επισημαίνουμε την αδήριτη ανάγκη της άμεσης λειτουργίας του νέου νοσοκομείου που στέκει σαν φάντασμα και περιμένει λύσεις που μπορούν ,κατά την γνώμη μας να περιλαμβάνουν ,έστω και προσωρινά, την αναχάραξης συνδετήριας οδού και την χρήση του ήδη υφιστάμενου δρόμου που δημιουργήθηκε για την κατασκευή του Νέου Νοσοκομείου ώστε να τεθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα το Νοσοκομείο σε λειτουργία. Τα δίκτυα, σαν μέρος των συνοδών έργων, μπορούν να διέλθουν από τον ήδη προβλεπόμενο χώρο με τρόπο που να μην θίγει τις αρχαιότητες.
Επισημαίνουμε την σημασία και την αναγκαιότητα ανάδειξης των σημαντικών αρχαιολογικών ευρημάτων για την ιστορία του τόπου μας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητά τους, αναδεικνύοντας το τμήμα αυτό που αποτελεί μέρος του ευρύτερου αρχαιολογικού χώρου της περιοχής στον οποίο εικάζεται ότι περιλαμβάνεται και η αρχαία Ακρόπολη.
Τέλος οφείλουμε να τονίσουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την περαιτέρω ανάδειξη του προβλήματος ώστε να λάβει το συντομότερο τέλος η απαράδεκτη αυτή κατάσταση.
Για τον Σύνδεσμο Φίλων των Νοσοκομείων
και λοιπών δομών υγείας της Εύβοιας
Ο Γεν Γραμματέας                                                Ο Πρόεδρος

Λίνος Τριανταφυλλίδης                                    Γεώργιος Αίσωπος

=================================

ΕΔΩ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 
ΤΗΣ EVRIPOS TV - evriposnews.eu
με αρχή 10+ μηνών  ρεπορτάζ.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΑΣ ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΤΙΖΑΝΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚκΩΛλΗΜμΑΤτΟΣς .......



ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΑΣ ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΤΙΖΑΝΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ - ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚκΩΛλΗΜμΑΤτΟΣς .......
(Δεξιά στην φωτό)

Όπου με μερικά μέτρα δρόμου χωρίς πολλά πολλά σκαψίματα ενώνεται από το πίσω μέρος του γηροκομείου και τσουπ στον κεντρικό ιστό της πόλης ...
Και όλο αυτό με το μισό κόστος της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ που δεν εξέτασε σωστά το υπέδαφος όταν έπρεπε και έπεσε πάνω σε αρχαία ανυπολόγιστης αξίας.

Όσο για τις παροχές ΝΕΡΟ - ΡΕΥΜΑ - ΑΕΡΙΟ - ΟΜΒΡΙΑ - ΛΗΜΜΑΤΑ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ κτλ υπάρχει η υποδομή από τον εργολάβο του έργου να κουμπώσουν στην πολυτελή είσοδο #1 και να χρησιμοποιηθεί ο ήδη υπάρχον δρόμος του στρατού από το παρελθόν και να κουμπώσει με τα υπάρχοντα καινούργια δίκτυα του δήμου με μερικά μέτρα αγωγών από τα ΚΤΕΛ μέχρι το κατάστημα QUALITY.
(Αριστερά στην φωτό)

Ετσι το καινούργιο νοσοκομείο που είναι έτοιμο εδώ και 2 χρόνια (μέχρι και οι κουρτίνες έχουν κρεμαστεί !!! ) θα μπορεί να δεχθεί τους πρώτους ασθενείς σε χρόνο μηδενικό σε σύγκριση με την ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ που δεν ξεμπερδεύει από τα αρχαία ούτε με 5-6 χρόνια. Τα αρχαία που βρέθηκαν είναι τεράστιας αξίας και δεν πρέπει να τα φάνε κατά την κοινή γνώμη.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ;;;
ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ;;;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ;;;
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ;;;;

ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ.....

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ;;;;

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ !!!!!

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Χ. ΠΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ALIVE.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΧΘΕΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ;;;;  ΑΙΣΧΟΣ........

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.......
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;;

------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ .......
ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

https://youtu.be/yTtakHsnreI

=================================

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΜΙΝΑ



ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ .......
ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....