PSS

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ZISIADIS

ZISIADIS
ΖΗΣΙΑΔΗΣ

13 Νοεμβρίου, 2018

ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΣΗΜΙ !!!! ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ...

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Κατασχέθηκε ποσότητα μεταλλεύματος (ασημιού), το συνολικό βάρος του οποίου προσεγγίζει τα (23) κιλά, με την συνολική του αξία να εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις (11.000) ευρώ

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη ημεδαπός χθες (10-11-2018) νωρίς το πρωί, σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, εκμεταλλευόμενος την υπαλληλική του ιδιότητα, αφαιρούσε συστηματικά ποσότητες μεταλλεύματος (ασημιού), από εταιρεία στην ανωτέρω περιοχή.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν, τόσο από την κατοχή του, όσο και από την οικία του, έξι (6) νάιλον σακούλες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες του προαναφερόμενου μεταλλεύματος, συνολικού μεικτού βάρους (22) κιλών και (991) γραμμαρίων, με την συνολική εκτιμώμενη αξία του να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των (11.000) ευρώ.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.